The Voice: Η 19χρονη Ιωάννα με τη σπάνια νόσο συγκίνησε & εντυπωσίασε τους coaches – Ποιον κριτή επέλεξε; (Βίντεο)

Δεν έχασε λεπτό το χιούμορ της...

Η τελευταία διαγωνιζόμενη που ανέβηκε στο stage του The Voice, το βράδυ της Κυριακής, “έκρυβε” μια πολύ συγκινητική ιστορία.

 

Η όμορφη Ιωάννα Γεωργακοπούλου πάσχει από τη νόσο του Stargardt, την πιο κοινή μορφή νεανικής εκφύλισης ωχράς κηλίδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ίδια να δυσκολεύεται πολύ να δει καθαρά και να ξεχωρίσει πρόσωπα και πράγματα. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μίλησε για τη νόσο αποκαλύπτοντας – μεταξύ άλλων – ότι προς το παρόν αυτή η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη.

 

Άφθονο γέλιο χάρισε η 19χρονη Ιωάννα Γεωργακοπούλου, καθώς εξέπληξε θετικά τους κριτές του «Voice», σύμφωνα με το επεισόδιο των «Blind Auditions που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ.

 

Η συμμετέχουσα τραγούδησε με υπέροχο τρόπο το «It's A Man's Man's Man's World» και ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς πάτησαν το κουμπί προκειμένου να εντάξουν τη 19χρονη στην ομάδα τους.

 

Παρ' όλα αυτά, η καλή διάθεση της τραγουδίστριας οδήγησε τους κριτές να γελούν σχεδόν ύστερα από κάθε φράση που λεγόταν.

 

Ωστόσο, ο Μουζουράκης και ο Ρουβάς διεκδίκησαν με σθένος τη 19χρονη, αλλά εκείνη έκανε την ανατροπή, επιλέγοντας την ομάδα της Παπαρίζου.

 

Μετά από την επιλογή της, η ίδια σκόρπισε έναν ακόμη γύρο άφθονου γέλιου…

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ