Δούκισσα Kate: Αυτή η γυναίκα είναι έτοιμη για τον θρόνο της Βασίλισσας - Αυστηρό παγερό ύφος με την γοητεία της εξουσίας, το outfit (φωτό)

Η Κέιτ Μίντλετον βγήκε στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ...
 

Με στρατιωτικό look εμφανίστηκε η Κέιτ Μίντλετον στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για την Remembrance Sunday.  Η Δούκισσα απέτιε φόρο τιμής στους νεκρούς του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

 

 

Η Remembrance Sunday διεξάγεται κάθε χρόνο την Κυριακή, που είναι πλησιέστερη προς την 11η Νοεμβρίου, καθώς την ημερομηνία αυτή του 1918 τερματίστηκε ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος). Στις 11 το πρωί, οι καμπάνες των εκκλησιών χτυπούν πένθιμα και τηρείται δύο λεπτών σιγή.

 

 

 

 

Όσοι συμμετέχουν στους εορτασμούς φέρουν ως διακριτικό στο πέτο τους μία χάρτινη κόκκινη παπαρούνα, από τις 2 Νοεμβρίου και μέχρι την Κυριακή της Μνήμης, την οποία, μετά τη λήξη των εκδηλώσεων, εναποθέτουν στα κενοτάφια ή στα μνήματα των πεσόντων.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kraljica Elizabeta po prvi puta viđena u javnosti noseći masku na licu! ⚫ Više na #tabloidhr ⭐ . . . ? Profimedia #tabloidhr #queen #queenelizabeth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TabloidRTLhr (@tabloid.hr) στις

 

Ντυμένη στα μαύρα, η Κέιτ τίμησε τους νεκρούς, ενώ το βλέμμα της ήταν παγερό και συγκρατημένο... 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#duchessofcambridge#remembrancesunday#churchhats#katemiddleton#london#alexandermcqueen#philiptraceyhat#honormilitarypersonnel#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allure_ApparelHouston.com (@allure_apparelhouston) στις

 

Να σημειώσουμε πως η Μέγκαν Μαρκλ ήταν σε χωριστό μπαλκόνι από αυτό της Κέιτ Μίντλετον. Τόσο εξαιτίας της αποχώρησης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από την βασιλική οικογένεια, όσο και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τις εντυπώσεις εννοείται έκλεψε η Κέιτ Μίντλετον, με το στρατιωτικού τύπου μαύρο παλτό, της σχεδιάστριας Catherine Walker.

Το outfit της σέταρε με ένα μαύρο καπέλο και σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια που ανήκουν στην βασίλισσα Ελισάβετ. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ