Το Hollywood ξεσπάθωσε! "Επιτέλους Biden" αναφωνούν Charlize Theron, Jane Fonda, Reese Witherspoon, ακόμη & η Marie Chantal μας (φωτό)

Το Hollywood ψήφισε Biden και "πανηγυρίζει" τη νίκη του!

Ο Joe Biden ήταν, ίσως, ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ που υποστηρίχθηκε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο παρελθόν από τους σταρς του Hollywood!

Διαβάστε επίσης: Τζιλ Μπάιντεν: Η νέα πρώτη κυρία της Αμερικής είναι καθηγήτρια Αγγλικών - Γνώρισε τον πρόεδρο χήρο στα 24 της & έδωσε το χέρι της 2 χρόνια μετά (Φωτό)

Το Hollywood φαίνεται... ανακουφισμένο, λοιπόν, που σε λίγο καιρό η προεδρία Trump θα αποτελεί παρελθόν και αναφωνεί πανηγυρικά «Επιτέλους Biden!».

Με αναρτήσεις τους στο instagram, διάσημοι ηθοποιοί εξέφρασαν τη χαρά τους για την εκλογή του 78χρονου υποψηφίου των Δημοκρατικών. 

Η Charlize Theron πόσταρε μία φωτογραφία του Joe Biden και της Kamala Harris να αγκαλιάζονται, με το σχόλιο «Ως γυναίκα και μητέρα, οι σημερινές ειδήσεις με κάνουν πολύ υπερήφανη... Μπορώ να κοιτάξω τα παιδιά μου και να τους πω επιτέλους ότι ζουν σε μία χώρα που επιλέγει τον χαρακτήρα και τον ανθρωπισμό έναντι του μίσους». 

 

 

Μία φωτογραφία του 46ου προέδρου των ΗΠΑ ανέβασε και η Jane Fonda, αναφέροντας «Ο λαός μίλησε. Οργανωνόμασταν και αντιστεκόμασταν για 4 χρόνια και αυτό πλέον απέδωσε. Οφείλουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη στους μαύρους ψηφοφόρους, ειδικά στις γυναίκες. 

 

 

Οι αυστηρές, ακλόνητες φωνές τους ήταν αποφασιστικός παράγοντας που έφερε τη νίκη για τη δημοκρατία, την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη και το μέλλον του πλανήτη».

Η Reese Witherspoon πόσταρε μία φωτογραφία των Biden και Harris να χαμογελούν, σχολιάζοντας πως πρόκειται για μία «μνημειώδη μέρα», τονίζοντας πόση συγκίνηση της προκαλεί το γεγονός πως μια γυναίκα εξελέγη επιτέλους Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

 

 

Μια φωτογραφία της με τη νέα Αντιπρόεδρο ανέβασε η Gwyneth Paltrow, θέλοντας να την συγχαρεί. 

 

 

Η ίδια τόνισε πως πρόκειται για μια σπουδαία μέρα για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και πως η Kamala Harris «γράφει ιστορία». 

Και η Jessica Biel δήλωσε «έτοιμη για μια αλλαγή» ανεβάζοντας μία φωτογραφία στην οποία κάνει χειραψία με τον νέο πρόεδρο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About time ?? Congrats @joebiden and @kamalaharris. So ready for some change.

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

 

«Καιρός ήταν» σχολίασε χαρακτηριστικά, συγχαίροντας τον Joe Biden και την Kamala Harris. 

«Τα καταφέραμε!» έγραψε για τη νίκη Biden - Harris η Michelle Pfeiffer. 

«Πρόεδρος Joe Biden, Αντιπρόεδρος Kamala Harris... Ευχαριστώ όλους όσους αρνήθηκαν να εκφοβιστούν και να αποθαρρυνθούν και ψήφισαν σε αυτές τις ιστορικές εκλογές. Είναι μια καινούρια ημέρα. Νιώστε υπερήφανοι» ανέφερε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello Mr President ♥️

A post shared by Marie- Chantal G (@mariechantal22) on

 

Και η «δική μας» Marie Chantal, όμως, πόσταρε μία φωτογραφία του Joe Biden, αναφέροντας «Γεια σας κ. Πρόεδρε!». 
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ