Επιμελώς ατημέλητος κότσος: Πως να πετύχεις το πιο γρήγορο & κομψό χτένισμα - Trendy παραλλαγές (Βίντεο)

Υπέροχα χτενίσματα…

Ένα από τα πιο χαλαρά, αλλά εντυπωσιακά χτενίσματα που είναι ιδανικό τόσο για το σπίτι, όσο και για τις εξόδους σου είναι ο επιμελώς ατημέλητος κότσος. Συγκρατεί τα μαλλιά πάνω, αφήνοντας σου το ελεύθερο να κινηθείς όπως θες.

Το συγκεκριμένο χτένισμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερη δεξιοτεχνία και εμπειρία για να ετοιμαστεί. Γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά και σου λύνει τα χέρια.

Πέρα από τον κλασσικό ψηλό κότσο μπαλαρίνας, υπάρχουν πολλές ακόμη παραλλαγές που μπορείς να δοκιμάσεις. Τα βίντεο που ακολουθούν θα σου δώσουν πολλές ιδέες για να πετύχεις έναν κομψό και στυλάτο ατημέλητο κότσο μέσα σε λίγα λεπτά.

3 εύκολοι και εντυπωσιακοί ψηλοί επιμελώς ατημέλητοι κότσοι

 

 

Η δημιουργία και των τριών παραλλαγών ξεκινάει από το πιάσιμο των μαλλιών σε μια αλογοουρά. Στη συνέχεια απλά μαζεύεις τα μαλλιά σου με τους τρεις διαφορετικούς τρόπους που θα δεις στο παραπάνω βίντεο.

Στην πρώτη περίπτωση θα τυλίξεις τούφα τούφα τα μαλλιά σου και θα τα στερεώσεις με τσιμπιδάκια. Στη δεύτερη θα τα χωρίσεις στη μέση και θα τα στριφογυρίσεις, ενώ στην τρίτη απλά θα τα γυρίσεις γύρω από το λαστιχάκι σου.

Κλασσικός ατημέλητος κότσος με μπομπάρι

 

 

Ο πιο κλασσικός κότσος μπαλαρίνας στην πιο χαλαρή του εκδοχή είναι ο παραπάνω. Για την δημιουργία του θα χρειαστείς ένα μπομπάρι, έτσι ώστε να δώσεις μεγαλύτερο όγκο στον ατημέλητο κότσο σου και να τον κάνεις πιο εντυπωσιακό.

Ξεκίνησε με μια χαλαρή αλογοουρά, στη συνέχεια πέρασε τη μέσα από το donut (όπως αλλιώς αποκαλείται το στρογγυλό μπομπάρι) και έπειτα άπλωσε τα μαλλιά σου πάνω από το φουσκωτό αυτό αξεσουάρ, στερεώνοντας τα με τσιμπιδάκια. Τόσο απλό και τόσο όμορφο!

Messy κότσος με πλεξούδα για κοντά μαλλιά

 

 

Τι κι αν έχεις επιλέξει ένα κοντό κούρεμα, αυτό δεν θα σε εμποδίσει από το να πετύχεις ένα απλό και γρήγορο messy bun.

Ξεκίνησε πιάνοντας μια πλάγια γαλλική πλεξούδα στην κάθε πλευρά του προσώπου σου. Στη συνέχεια, μάζεψε όλα σου τα μαλλιά σε έναν χαμηλό κότσο και είσαι έτοιμη.

4 τρόποι για ανάλαφρο χαμηλό ατημέλητο κότσο

 

 

Πέρα από τους ψηλούς κότσους, εξίσου εντυπωσιακοί είναι οι επιμελώς ατημέλητοι χαμηλοί. Παραπάνω θα δεις βήμα βήμα 4 διαφορετικές εκδοχές που μπορείς να κάνεις πανεύκολα μόνη σου μέσα σε λίγα λεπτά.

Κομψός ατημέλητος κότσος ακόμη και για μια εμφάνιση σε γάμο

 

 

Αν ψάχνεις για έναν ανάλαφρο και κομψό κότσο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση, το βίντεο αυτό θα σου δώσει ακριβώς τα βήματα για να το πετύχεις.

Είναι απλός, αλλά το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να σταθεί τόσο σε μια χαλαρή βόλτα, όσο και σε μια επίσημη εμφάνιση.

8 τρόποι για να πετύχεις ένα messy bun

 

 

 

 

Οι επιμελώς ατημέλητοι κότσοι αποτελούν μια από τις κορυφαίες επιλογές για μαζεμένα μαλλιά. Είναι εύκολοι και ιδανικοί τόσο για το σπίτι, όσο και για την άθληση ή μια χαλαρή βόλτα, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.

Στα παραπάνω βίντεο θα δεις αναλυτικά πως να πετύχεις τη δημιουργία 8 απλών παραλλαγών, έτσι ώστε να έχεις μεγαλύτερη ποικιλία στην καθημερινότητα σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ