Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Miley Cyrus: «Τα τελευταία δύο χρόνια η ζωή μου ήταν γεμάτη τραυματικές εμπειρίες & απώλειες» (Φωτό & Βίντεο)

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της ποπ σταρ...

Η Miley Cyrus ανήκει στην κατηγορία των stars που μιλούν ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Πρόσφατα μίλησε ανοιχτά και για τον χωρισμό της με τον Liam Hemsworth και η δήλωσή της έγινε viral στα ξένα μέσα αφού αποκάλυψε ότι δεν έκλαψε καθόλου και προσπάθησε να προχωρήσει αφού όπως είπε, γνώριζε ότι δεν θα άλλαζε κάτι αν στεναχωριόταν.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο σκανδιναβικό talk show, Skavlan, η Αμερικανίδα ποπ σταρ αναφέρθηκε και στην καταστροφή του σπιτιού της στις πυρκαγιές του 2018 στο Malibu και τον θάνατο της αγαπημένης της γιαγιάς τον περασμένο Αύγουστο ήταν πολύ άσχημη για εκείνη όπως ομολόγησε.

«Τα τελευταία δύο χρόνια η ζωή μου ήταν γεμάτη τραυματικές εμπειρίες και απώλειες. Όταν ξέσπασε φωτιά και κάηκε το σπίτι μου στο Malibu, το διαζύγιό μου αλλά και τη γιαγιά μου που έχασα».

«Δεν ξόδεψα πολύ χρόνο στο να κλαίω και δεν ήταν επειδή ήμουν παγερή ή προσπαθούσα να αποφύγω συναισθήματα. Ήταν επειδή δεν μπορούσα να αλλάξω τίποτα από αυτά. Προσπάθησα να είμαι ενεργή σε όσα μπορώ να ελέγξω αλλιώς αρχίζεις να νιώθεις ότι παγιδεύεσαι».

Στις αντιξοότητες όπως παραδέχτηκε το να προχωρά μπροστά είναι για εκείνη ο κατάλληλος μηχανισμός για να προχωρά μπροστά και όχι τα δάκρυα.

«Γιατρεύομαι μέσα από την κίνηση. Μέσα από ταξίδια και νέες γνωριμίες. Όταν χάνεις κάποιον, κάποιος άλλος έρχεται στη ζωή σου».

Ερωτηθείσα για το εάν όσο μεγαλώνει βλέπει τον εαυτό της να γίνεται πιο συναισθηματικός ή πιο απόμακρος δήλωσε:

«Αν ρωτήσεις αυτούς που χώρισα θα σου πουν ότι γίνομαι λιγότερο συναισθηματική αλλά εγώ πιστεύω ότι γίνομαι περισσότερο. Θα έλεγα ότι υπάρχει ένα στίγμα ψυχρότητας για μία γυναίκα που αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή της».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις της Madonna σχετικά με την πανδημία που σχολίασε τα όσα συμβαίνουν παγκοσμίως ως μία σπουδαία συνθήκη για να έρθουν όλα στα «ίσια» τους.

«Δεν συμφωνώ με αυτό. Πιστεύω ότι είδαμε περισσότερο διχασμό τον τελευταίο καιρό από όσο έχω δει σε όλη μου τη ζωή. Και αυτό επειδή αρχίζουμε να βλέπουμε πραγματικά τον διαχωρισμό που γίνεται με βάση τον πλούτο ή τη φυλή και ότι η υγεία και ο πλούτος είναι επί της ουσίας το ίδιο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ