Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η πιο απρόσμενη εξέλιξη & την πρόδωσε ο Προύσαλης - Τι λέει για τις αδερφές Σταμίρη (Φωτό & Βίντεο)

Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Σουξές για τις Άγριες Μέλισσες

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο αγαπημένος ενωμοτάρχης Προύσαλης από τις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές μίλησε για τις εξελίξεις που έρχονται, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως μάλλον θα υποκύψει και θα γίνει ζευγάρι με τη Ρίζω.

Ωστόσο, πρόδωσε μία απρόσμενη εξέλιξη που θα συμβεί στο Διαφάνι θα τη δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα!

Ο Γιώργος Σουξές είπε: «Έχω την εντύπωση ότι θα τα καταφέρουμε και θα συνεχίσουμε τα γυρίσματα. Δεν είμαστε πολύ μπροστά στα γυρίσματα, έχουμε κάποια επεισόδια, ίσως να τα καταφέρουμε. Η Ρίζω και η μητέρα μου είναι κάτι σαν… στερεοφωνικό, άμα αρχίσουν να φωνάζουν, εγώ στη μέση δεν το αντέχω. Υποθέτω ότι στο τέλος θα υποκύψω γιατί τι να κάνεις μαγκούφης στη ζωή σου;»!

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Ο Άγγελος αντιμετωπίζει προβλήματα με τη Σοφούλα, αλλά αν ακολουθήσει τις εντολές μου θα τα καταφέρει πάρα πολύ καλά. Ο καινούργιος εισαγγελέας μας τα έκανε λίγο χάλια τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι ο Δούκας θα μείνει πολύ στη φυλακή, είναι… λύκος γέρος, ξέρει τη δουλειά καλά. Ελπίζω στο τέλος του σίριαλ να πληρώσει ότι έχει να πληρώσει γιατί αλλιώς θα φύγουμε απογοητευμένοι οι τηλεθεατές από αυτή την ιστορία»!

 

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Βόσκαρης θα έρθει στο Διαφάνι, τον διώχνουν από τις φυλακές και θα έχουμε και οι δυο μας μια αντιπαράθεση. Ο Λάμπρος θα προσπαθήσει να κάνει κάτι για την Ελένη, αλλά δεν θα καταφέρει πολλά πράγματα. Οι τρεις αδερφές θα σμίξουν, αλλά με τι τρόπο και αν θα είναι καλός ή κακός, δεν το ξέρουμε ακόμα»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ