Πως θα περάσει η βασίλισσα Ελισάβετ με τον 100χρονο σύζυγό της το lockdown; Όλες οι λεπτομέρειες (φωτό)

H Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος θα γιορτάσουν, σε κάθε περίπτωση, μαζί στο Windsor την 73η επέτειο των γάμων τους, στις 20 Νοεμβρίου.

Το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού μαστίζει ολόκληρο τον κόσμο, με τις χώρες να μπαίνουν η μία μετά την άλλη σε lockdown.

Η Μ.Βρετανία δεν αποτελεί εξαίρεση, με τα συνολικά κρούσματα να ανέρχονται σε περισσότερα από 1,1 εκατ.- ενώ μόλις χθες σε ένα 24ωρο, η χώρα κατέγραψε 24.141 νέα κρούσματα!

Η χώρα βρίσκεται ήδη σε lockdown, το οποίο, όπως ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Boris Johnson θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tudor Brasil (@tudorbrasil) on

 

Που θα περάσουν, όμως, τη νέα καραντίνα η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, ηλικίας 100 ετών (παρά 7 μήνες);

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ζευγάρι ξανάσμιξε στο Κάστρο του Windson και θα περάσουν εκεί το δεύτερο lockdown, μαζί με ελάχιστα μέλη του προσωπικού τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thewindsorsfamily on

Μάλιστα, εκεί πέρασαν και το πρώτο lockdown, τον περασμένο Μάρτιο, αφότου η βασιλίσσα έφυγε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και ο πρίγκιπας Φίλιππος άφησε την αγροικία στο Sandringham Estate του Norfolk της Αγγλίας, όπου ζει μετά τη συνταξιοδότησή του το 2017.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal News (@royal_news0) on

Οι δυο τους πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπως κάθε χρόνο, στο Balmoral, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στην αγροικία όπου ζει τα τελευταία χρόνια ο Φίλιππος για να περάσουν λίγο ιδιωτικό χρόνο, πριν την επιστροφή της βασίλισσας στις υποχρεώσεις της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacqui ✨ (@candidly_royal) on

Ακόμη, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η βασιλική οικογένεια θα περάσει τα Χριστούγεννα όπως συνηθίζει. 

Θεωρείται, δε, πιθανό φέτος - λόγω της πανδημίας και του lockdown - να σπάσει μία παράδοση τεσσάρων δεκαετιών, κατά την οποία τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώνονται τις ημέρες των γιορτών στο Sandringham και την Ημέρα των Χριστουγέννων παρίστανται στη λειτουργία που τελείται στην εκκλησία St Mary Magdalene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebitchy (@celebitchyofficial) on

Αυτό φαίνεται πως φέτος δεν θα συμβεί, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός και ίσως τελικά η βασιλική οικογένεια να περάσει τα Χριστούγεννα στο Windsor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monarchies (@royal.monarchy) on

 

Σε κάθε περίπτωση, η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος θα γιορτάσουν στο Windsor την 73η επέτειο των γάμων τους, στις 20 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ