"Άγριες Μέλισσες": Η Ελένη αποδρά από τη φυλακή & τραυματίζεται σοβαρά - Δίνει "μάχη" για τη ζωή - Καταιγιστικές οι εξελίξεις του αποψινού επεισοδίου (βίντεο)

Τα spoilers και όσα θα δούμε απόψε... 

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς "Άγριες Μέλισσες".

Την ερχόμενη εβδομάδα, θα δούμε την απόδραση της Ελένης από τη φυλακή και από τα βασανιστήρια του Μάνου Βόσκαρη - το τέλος του οποίου πλησιάζει - και την Ασημίνα, να απατά τον Νικηφόρο με τον Μπάμπη, τον ατίθασο πρωτότοκο γιο του Κυριάκου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, στα επόμενα επεισόδια η Ελένη θα έχει έναν σοβαρό τραυματισμό και θα δώσει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Μετά την απόδρασή της από τις φυλακές, η Ελένη καταφεύγει στο Διαφάνι. Εκεί θα συμβεί ένα πάρα πολύ σοβαρό ατύχημα και θα βρεθεί μεταξύ ζωής και θανάτου» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Παράλληλα, «η Ελένη θα σώσει από βέβαιο θάνατο την κόρη ενός υπουργού και τον αρραβωνιαστικό της. Ο Λάμπρος, γνωρίζοντας όλα τα βασανιστήρια που έχει υποστεί η Ελένη από τον Μάνο Βόσκαρη, θα επισκεφθεί τον υπουργό και θα ζητήσει χάρη για την Ελένη για να τελειώσει μία για πάντα ο εφιάλτης της.

Ωστόσο, τώρα ξεκινάει ο εφιάλτης για τον Μάνο Βόσκαρη, καθώς οι καταγγελίες προς το πρόσωπό του είναι πάρα πολλές. Θα δώσει μάχη για να διατηρήσει τη θέση του στη διεύθυνση των φυλακών».  

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Στο επεισόδιο της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου, ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα. Το σπίτι των Σεβαστών βάζει τα γιορτινά του εκτός από τον Νικηφόρο και το υπόλοιπο Διαφάνι που ανησυχεί γι’ αυτήν την επιστροφή.

 

 

 

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της, ενώ η Ουρανία ανακαλύπτει τι εστί Μπάμπης. Ο Τόλλιας καλεί τον Νέστορα και τον Άγγελο στο σπίτι του για να δώσουν λόγο με τη Σοφούλα και η αλήθεια για τους δυο νέους είναι πια μονόδρομος.

Η Ελένη αποτρέπει τον Λάμπρο να συνεχίσει τις προσπάθειες, με σκοπό να γλιτώσει από τον εφιάλτη που ζει. Το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης φέρνει την Ελένη στο σπίτι του, βάζοντας στόχο να μάθει την πραγματική αιτία της δολοφονίας του Σέργιου. Όμως, η Ελένη δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και η «μονομαχία» τους θα έχει μόνο έναν νικητή…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ