Ελένη Κοκκίδου: 35 ολόκληρα κιλά έχασε η "Βούλα" από την "Μουρμούρα" - Πως τα κατάφερε (βίντεο)

«Έχασα πολλά κιλά, 35... Τα κατάφερα με πολύ κόπο, προσήλωση και πειθαρχία... Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό ως στήριγμα συναισθηματικό...».

Αγνώριστη έγινε η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου, που υποδύεται την "Βούλα" στη δημοφιλή σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα", καθώς έχασε 35 ολόκληρα κιλά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fans Of Eleni Kokkidou (@eleni_kokkidou_fans) on

Η γνωστή πρωταγωνίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Happy Day στον Alpha" και την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια των κιλών αυτών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fans Of Eleni Kokkidou (@eleni_kokkidou_fans) on

«Έχασα πολλά κιλά, 35... Τα κατάφερα με πολύ κόπο, προσήλωση και πειθαρχία... Τελείωσε ένας κύκλος ζωής που είχα ανάγκη το φαγητό ως στήριγμα συναισθηματικό... Τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερα, πολύ. Τελείωσε, λοιπόν, αυτός ο κύκλος ζωής και άνοιξε ένας άλλος κύκλος που χρειαζόμουν ποια αυτή την "πανοπλία". Είπα ότι τώρα πρέπει να πετάξω βάρος, όπως το καράβι που πετάει τα έρμα για να πάει μπροστά» είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε, δε, πως στην καραντίνα ήταν «στρατιώτης».

«Όταν είσαι μόνος σου δεν έχεις προκλήσεις... Όταν βγήκα με τους φίλους μου και ήρθαν τα τηγανιτά καλαμαράκια, δοκίμασα...» ανέφερε η Ελένη Κοκκίδου, ενώ, όπως είπε, μαζί με την διατροφή ξεκίνησε και γυμναστική και συγκεκριμένα μυική ενδυνάμωση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ