Ο Λευτέρης Λαζάρου μας συγκινεί: Αποχαιρετά τους συνεργάτες του στην κουζίνα & στο service με ευχές (φωτό)

Το "ευχαριστώ" του γνωστού σεφ στους συνεργάτες του... 

Με μεγάλη συγκίνηση ο Λευτέρης Λαζάρου αποχαιρέτησε προσωρινά τους αγαπημένους του συνεργάτες, καθώς το δεύτερο lockdown στην εστίαση λόγω του κορωνοϊού είναι από το πρωί της Τρίτης γεγονός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lefteris Lazarou (@lefterislazarou.varoulko) on

«Συνεργάτες μου! Σε λίγο καιρό θα είμαστε πάλι μαζί, εύχομαι υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας...» έγραψε ο γνωστός σεφ στο instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το εστιατόριό του, το "Βαρούλκο".

Στη φωτογραφία αυτή όλοι οι συνεργάτες του κάθονται στα τραπέζια του εστιατορίου, φορώντας τις μάσκες τους, σε ένα προσωρινό, αλλά πολύ φορτισμένο "αντίο".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lefteris Lazarou (@lefterislazarou.varoulko) on

 Σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο Λευτέρης Λαζάρου είχε αναφέρει «δυστυχώς η εστίαση αναγκάζεται και πάλι να διακόψει την δραστηριότητα της. θέλω να τονίσω ότι στην πλειοψηφία μας, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι ήμασταν συνεπείς και τηρήσαμε ευλαβικά όλα τα μέτρα ασφαλείας, παρ ‘όλη την οικονομική επιβάρυνση που αναγκαστήκαμε να καλύψουμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. Αγαπητοί φίλοι,δυστυχώς η εστίαση αναγκάζεται και πάλι να διακόψει την δραστηριότητα της. θέλω να τονίσω ότι στην πλειοψηφία μας,επιχειρηματίες και εργαζόμενοι είμασταν συνεπείς και τηρήσαμε ευλαβικά όλα τα μέτρα ασφαλείας,παρ ‘όλη την οικονομική επιβάρυνση που αναγκαστήκαμε Να καλύψουμε. Όμως αναρωτιέμαι είναι μόνο η εστίαση η κύρια αιτία της διασποράς του ιού;αυτό που φοβάμαι είναι ότι πολλά εστιατόρια δεν θα μπορέσουν να ξανά λειτουργήσουν και ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων θα οδηγηθεί στην ανεργία. Ας μην ξεχνάμε ότι η εστίαση συμβάλλει σημαντικά στην οικονομία της χώρας και στο πολιτισμό της. Στηρίζει την Γεωργία, την κτηνοτροφία, την αλιεία και πολλούς άλλους κλάδους της οικονομίας. Έκκληση προς τον κύριο πρωθυπουργό. Κύριε πρωθυπουργέ όταν παίρνονται τόσο σοβαρές αποφάσεις από τις επιτροπές των υπουργείων καλό θα ήταν να συμμετέχουν σε αυτές και εκπρόσωποι του κλάδο της εστίασης.

A post shared by Lefteris Lazarou (@lefterislazarou.varoulko) on

Όμως αναρωτιέμαι είναι μόνο η εστίαση η κύρια αιτία της διασποράς του ιού; Αυτό που φοβάμαι είναι ότι πολλά εστιατόρια δεν θα μπορέσουν να ξανά λειτουργήσουν και ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων θα οδηγηθεί στην ανεργία.

Ας μην ξεχνάμε ότι η εστίαση συμβάλλει σημαντικά στην οικονομία της χώρας και στο πολιτισμό της. Στηρίζει την γεωργία, την κτηνοτροφία, την αλιεία και πολλούς άλλους κλάδους της οικονομίας. Έκκληση προς τον κύριο πρωθυπουργό. Κύριε πρωθυπουργέ όταν παίρνονται τόσο σοβαρές αποφάσεις από τις επιτροπές των υπουργείων καλό θα ήταν να συμμετέχουν σε αυτές και εκπρόσωποι του κλάδου της εστίασης». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ