Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ένας σχηματισμός που συμβαίνει κάθε 200 χρόνια σήμερα- Συνδέεται με μεγάλες αλλαγές στην κοινωνία

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου... 

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Καρκίνο σε ένα πιο ευαίσθητο, συναισθηματικό περιβάλλον, σχηματίζοντας μια όψη τριγώνου με τον Ήλιο που βρίσκεται στον Σκορπιό. Από σήμερα όμως, μέχρι το πρωί του Σαββάτου, που η Σελήνη θα προχωρήσει στον Λέοντα, έχουμε ένα ιδιαίτερα σπάνιο σχηματισμό, καθώς όλοι οι κυβερνήτες των παρορμητικών ζωδίων, βρίσκονται στα ζώδια της διακυβέρνησης τους.

Δηλαδή η Σελήνη που κυβερνά τον Καρκίνο βρίσκεται στον Καρκίνο, η Αφροδίτη που κυβερνά τον Ζυγό βρίσκεται στον Ζυγό, ο Άρης που κυβερνά τον Κριό βρίσκεται στον Κριό, ενώ ο Κρόνος που κυβερνά τον Αιγόκερω βρίσκεται στον Αιγόκερω.

Είναι ένας σχηματισμός που συμβαίνει μια φορά κάθε 200 χρόνια, ίσως  και περισσότερο, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε ακριβή στοιχεία της επιρροής του στη ζωή του καθενός από μας. Μένει να δείτε μόνοι σας και ειδικά όσοι εκπροσωπείτε παρορμητικά ζώδια, είστε δηλαδή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ή έχετε ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, τι μέλλει γενέσθαι. Τις προηγούμενες φορές στον 18ο και 16ο αιώνα που είχαμε κάτι παρόμοιο, αυτές οι όψεις είχαν συνδεθεί με μεγάλες αλλαγές στην κοινωνία και τις κοινωνικές δομές.

Μπορεί αυτό βέβαια να ακούγεται ως κάτι ελπιδοφόρο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις.

Κι επειδή πάμε σε ένα εντελώς Υδροχοϊκό περιβάλλον από τον Δεκέμβριο και έπειτα, που η τεχνολογία θα έχει ραγδαία ανάπτυξη μέσα στα επόμενα χρόνια, δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι και ο έλεγχος της ζωής μας θα μένει όλο και λιγότερο με αυτόν τον τρόπο στα δικά μας χέρια.

Ας ευχηθούμε για το καλύτερο κι ας διατηρήσουμε όσο γίνεται την αισιοδοξία μας, σε σκοτεινές και περιοριστικές ημέρες σαν και τις επόμενες.

ΚΡΙΟΣ

Με αφορμή τον ιδιαίτερο σχηματισμό, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στα ζώδια της δικής σας παρορμητικής ομάδας, φαίνεται ότι μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη πίεση σε όλα τα επίπεδα, καθώς στην πραγματικότητα ενεργοποιείται ένας μεγάλος σταυρός. Η πίεση και η ένταση θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των δυο ημερών, που πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στο πώς θα διαχειριστείτε, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, ό,τι συμβαίνει.

Από την άλλη θέλει ψυχραιμία, καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στον Σκορπιό, να μην αρχίσουν να σας μπαίνουν έμμονες ιδέες, φοβίες ή να μην επηρεαστείτε από θεωρίες συνωμοσίας κλπ. Όμως αν υπάρχει κάτι σε προσωπικό επίπεδο, το οποίο σας κάνει να αμφιβάλλετε για ένα άτομο είτε στο οικογενειακό είτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, καλύτερα να μην προχωρήσετε σε συμπεράσματα αυτές τις δυο ημέρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο, μέρος ενός σπάνιου σχηματισμού σήμερα και αύριο, σας επιβαρύνει κυρίως σε νοητικό και επικοινωνιακό επίπεδο, καθώς οι διάφορες πληροφορίες της ημέρας που έρχονται σε σας, χρειάζονται ζωηρά αντανακλαστικά για να τις διαχειριστείτε και να κάνετε τις ανάλογες προσαρμογές στο πρόγραμμα σας.

Λέγαμε από το ξεκίνημα της εβδομάδας για την περιοριστική δράση του τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, που μπορεί να ζορίσει κυρίως την καθημερινότητα σας και τα θέματα της δουλειάς. Μέσα στη σημερινή και αυριανή μέρα και σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που ολοκληρώνεται αύριο, μπορεί να προκύψουν περιορισμοί στον τρόπο που θα δουλέψετε ή στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας που εργάζεστε. Η προσαρμογή είναι η μαγική λέξη εδώ αγαπητοί μου Ταύροι!

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ