Κατερίνα Τσεμπερλίδου: 7 τρόποι να δείχνετε εκατομμυριούχοι χωρίς να είστε!

Αυτές είναι μερικές συμβουλές για να δείχνετε πιο πλούσιοι από ό,τι στην πραγματικότητα είστε...

Υπάρχουν στιγμές στην καριέρα σας που θα πρέπει να συναναστραφείτε με ανθρώπους, οι οποίοι έχουν πολύ μεγαλύτερο τραπεζικό λογαριασμό από το δικό σας.

Όμως, για να σας αφιερώσουν το χρόνο τους – και τα κεφάλαιά τους – θα πρέπει να φαίνεται ότι έχετε κάποια κοινά στοιχεία άσχετα αν αυτό δεν είναι αλήθεια (ακόμα).

Αυτές είναι μερικές συμβουλές για να δείχνετε πιο πλούσιοι από ό,τι στην πραγματικότητα είστε.

1. Υγιές σώμα.

Αποκτήστε την τέλεια σιλουέτα χωρίς να είστε αρρωστημένα αδύνατη αν είστε γυναίκα ή ένα υγιές αθλητικό σώμα αν είστε άντρας (οι υπερβολές καλό θα είναι να αποφεύγονται).  Έτσι θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα δείχνετε σαν ένας άνθρωπος που προσέχει την ποιότητα της ζωής του.

2. Ψηλώστε για να αποκτήσετε περισσότερο κύρος και αξιοπιστία!

Υποσυνείδητα ψάχνουμε για ηγέτες που είναι ψηλοί γιατί έχουμε συνδέσει το ύψος με την κυριαρχία. Σύμφωνα με μια έρευνα μόνο το 14.5% των ανδρών στην Αμερική είναι  πάνω από 1,80μ αλλά το 58% των Γενικών Διευθυντών των εταιριών του Fortune 500 ξεπερνούν αυτό το ύψος. Αν είστε γυναίκα, φορέστε ψηλά τακούνια, επιλέξτε ρούχα που δίνουν την ψευδαίσθηση του ύψους ή προτιμήστε αξεσουάρ που εστιάζουν την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος. Αν είστε άντρας επιλέξτε παπούτσια που να σας δίνουν μερικούς πόντους παραπάνω. Ο Σαρκοζί το έκανε συνέχεια.

3. Ασχοληθείτε με κάποιο ασυνήθιστο χόμπι.

Είναι ένας εύκολος τρόπος για να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν επιρροή. Όταν λέμε χόμπι, φυσικά, δεν εννοούμε απλά γυμναστήριο ή τένις. Όλοι το κάνουν αυτό. Αφήστε που οι πραγματικά πλούσιοι έχουν προσωπικό γυμναστήριο και γήπεδο τένις. Αλλά πόσοι μπορούν να έχουν τη δική τους πίστα του σκι;

4. Μην κάνετε κραυγαλέες εμφανίσεις.

Το μυαλό μας έχει την τάση να ομαδοποιεί τα πράγματα και όλες οι ομάδες έχουν τη δική τους στολή, το δικό τους κώδικα ντυσίματος. Αν θέλετε να πάτε μπροστά, πρέπει να δείχνετε μέλος της ομάδας, ώστε να σας αναγνωρίσει σαν δικό της άνθρωπο. Αν φοράτε ένα έντονο χρώμα όταν όλοι φοράνε μαύρα, τότε ίσως να μην είστε στην ομάδα.

Οι 5 περιπτώσεις στις οποίες πρέπει οπωσδήποτε να είστε ένα με το πλήθος είναι:

Κηδείες

Γάμοι

Επίσημες Εκδηλώσεις

Δευτέρα-Παρασκευή στο γραφείο

Πρωινές χαλαρές συγκεντρώσεις

5. Εξαφανίστε την προφορά σας.

Είναι μεγάλο προσόν να μιλάτε σαν να γεννηθήκατε στην πρωτεύουσα. Αν μπορείτε να χρησιμοποιείτε και αγγλική ορολογία ακόμα καλύτερα.

6. Επιλέξτε τα αξεσουάρ σας με σοφία, ακόμα και τον καφέ σας.

Ακόμα και ο καφές που πίνετε είναι μία δήλωση και αυτοί με τους οποίους συναναστρέφεστε είναι πιθανόν να βγάλουν συμπεράσματα για την προσωπικότητά σας. Η εικόνα του brand που χρησιμοποιείτε, αντανακλά στη δική σας, όπως αναφέρει το tsemperlidou.gr.

7. Αναρριχηθείτε χρησιμοποιώντας τον εθελοντισμό.

Ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά είναι ο καλύτερος τρόπος να ανοίξετε τις πόρτες των οικονομικά ισχυρών, των μελλοντικών πολυεκατομμυριούχων και των πολιτικών ηγετών. Αν μπορείτε να διαθέσετε το χρόνο και τις γνώσεις σας για καλό σκοπό, τότε αυτή η επένδυση θα σας αποδώσει τα μέγιστα και θα βελτιώσει σημαντικά την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή!

Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ