Οι stars ψήφισαν στις αμερικανικές εκλογές & το ανακοίνωσαν στα social media: Paltrow, Kardashian, JLo ποζάρουν με τις κονκάρδες τους (φωτό)

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στο instagram... 

Οι Αμερικανοί σταρς ψήφισαν μαζικά στις εκλογές των ΗΠΑ - με τους περισσότερους εξ αυτών να στηρίζουν φανατικά την υποψηφιότητα του Joe Biden και το ανακοίνωσαν ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ- Εκλογές: Tα στοιχήματα δείχνουν Τραμπ αν και προηγείται ο Μπάιντεν σε ψήφους- Η ισοπαλία που τρελαίνει την Αμερική- Ποιες πολιτείες κερδίζει ο καθένας

Η Gwyneth Paltrow πόζαρε αμακιγιάριστη για μία selfie, ενώ στο λευκό της πουκάμισο φορούσε την χαρακτηριστική κονκάρδα που δείχνει ότι ψήφισε, ενώ ρώτησε τους followers της πως αισθάνονται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How’s everybody feeling out there? #vote ??

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Στο στήθος φόρεσε τη δική της κονκάρδα η Jennifer Lopez και έβγαλε selfie, χαμογελαστή, φορώντας ένα εφαρμοστό φούξια μπουστάκι. Μάλιστα, έκανε το σχόλιό της τόσο στα Αγγλικά, όσο και στα Ισπανικά, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Πάμε, Αμερική!».

Η Ελληνοαμερικανίδα Rita Wilson πόζαρε φορώντας τη δική της κονκάρδα, σχολιάζοντας «Ψήφισα, ελπίζω να κάνατε κι εσείς το ίδιο». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I voted. Hope you all did, too.

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

H Kate Hudson φόρεσε στο μέτωπο την δική της κονκάρδα, κάνοντας λογοπαίγνιο και αναφέροντας «Ξέρω πως κάποιοι από εμάς... αλληθωρίζουμε με όσα συμβαίνουν, αλλά έχουμε σχεδόν φτάσει στο τέλος! Πάμε, Αμερική!». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I know some of us are feeling cross eyed but WE’RE ALMOST THERE!!! STAY IN LINE!!! Let’s go!!! ❤️????

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Η Kim Kardashian, όπως και η αδελφή της Kourtney, ανακοίνωσαν και εκείνες, μέσω instagram, πως έσπευσαν να ψηφίσουν!

Η Lady Gaga, που έχει υποστηρίξε θερμά την υποψηφιότητα Biden, πόσταρε μία φωτογραφία της με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, ενώ η ίδια φορούσε μάσκα που έγραφε πάνω "Vote".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

H, δε, Glenn Close... το πήγε ένα βήμα παραπέρα φορώντας μάσκα με το ίδιο το πρόσωπο του Joe Biden και πόσταρε τις φωτογραφίες της στο instagram.

Την ίδια ώρα η καταμέτρηση των ψήφων σε όλη την Αμερική συνεχίζεται, με όλη τη χώρα να αγωνιά σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ