Ο Ορέστης Τσάνγκ πρωταγωνιστής σε διεθνή παραγωγή που χρηματοδοτεί ο ίδιος - Συμπρωταγωνίστρια η αδερφή του

Όσα είπε για τον ρόλο του... 

Τον γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο Survivor και έκτοτε είναι πού αγαπητός στον κόσμο... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το ντύσιμο είναι για τον ρόλο που ενσαρκώνουμε μαζί με την @mariatsangk στην νέα μας ταινία που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά το τέλος του COVID ?. Ευχαριστούμε την @elen_mousta και τον @alphatv για την συνέντευξη ενδιάμεσα στα γυρίσματα της ταινίας ? ? #interview #alphatv #athens #greece #mask #中国 #华人 #希腊 #chinaingreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orestis-Faidon Tsangk (@orestistsangk) στις

 Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Ορέστης Τσανγκ,  παραδέχθηκε πως θα παίξει σε ταινία στο πλευρό της ηθοποιού Χρύσας Ρώπα στον κινηματογράφο. 

Η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη τον συνάντησε στα παρασκήνια της ταινίας «Μη μου τους κύκλους τάραττε» και ο ίδιος μίλησε σχετικά.

«Η ταινία θα προβληθεί στην Ελλάδα καλώς εχόντων των πραγμάτων μόλις τελειώσει αυτό με τον κορονοϊό από τη νέα χρονιά. Κι εγώ στο κομμάτι του συμπαραγωγού, βοηθάω την ταινία να πάει και στο εξωτερικό. Θα είμαι εγώ με την αδερφή μου στην ταινία και θα μιλάμε κινέζικα μέσα στην ταινία. Δεν θα μιλάμε καθόλου ελληνικά και ψάχνουμε τον κώδικα του Αρχιμήδη», είπε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θα 'μαι μια ζωή δίπλα σου εγώ Να μη σου συμβεί τίποτα κακό #sister #greece #corfu #希腊 #华人 #华侨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Orestis-Faidon Tsangk (@orestistsangk) στις

Άραγε ήταν όνειρό του από παιδί να ασχοληθεί με την υποκριτική; «Μου άρεσε πάρα πολύ ο κινηματογράφος, το είχα όνειρο από παιδί και είναι ευκαιρία τώρα να μάθω όσο γίνεται τη δουλειά και να γίνω ακόμα καλύτερος», εξομολογήθηκε.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ