Story of the day: Η Denise βρήκε τους γονείς της μετά από 44 χρόνια - Χάθηκε 2 ετών σε μια αγορά, ενώ ψώνιζε με την γιαγιά της (φωτό- βίντεο)

Ήταν τον Ιούνιο του 1976, όταν η μόλις δύο ετών, Denise, που ονομαζόταν τότε Sang-Ae, χάθηκε σε αγορά της Νότιας Κορέα, που είχε επισκεφθεί με την γιαγιά της και την δίδυμη αδελφή της, Sang-Hee.

Η Denise McCarty, μια 46χρονη γυναίκα από το Springfield του Vermont στις ΗΠΑ, βρήκε τους βιολογικούς της γονείς μετά από 44 ολόκληρα χρόνια.

Η γυναίκα είχε χαθεί σε μία αγορά της Νότιας Κορέας, όπου είχε πάει με την γιαγιά της και την δίδυμη αδελφή της, όταν ήταν μόλις 2 ετών. 

Στις 14 Οκτωβρίου είδε τελικά ξανά την οικογένειά της, μέσω Zoom και συγκεκριμένα την μητέρα της, τον μεγαλύτερο αδελφό της και την δίδυμη αδελφή της, σε μία άκρως συγκινητική συνάντηση.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του wcax.com, η Denise υποβλήθηκε σε τεστ DNA, το 2016, κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στη Νότια Κορέα, στα πλαίσια σχετικής πρωτοβουλίας της χώρας, που προσφέρει αυτή τη δυνατότητα σε ανθρώπους που κατάγονται από εκεί και έχουν υιοθετηθεί, χωρίς να γνωρίζουν την βιολογική τους οικογένεια.

Πριν από λίγες ημέρες έλαβε ένα τηλεφώνημα, που την ενημέρωνε πως η οικογένειά της βρέθηκε. 

«Η καρδιά μου χτύπουσε τόσο γρήγορα... Δεν πίστευα ποτέ πως θα συνέβαινε αυτό» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά. 

Ήταν τον Ιούνιο του 1976, όταν η μόλις δύο ετών Denise, που ονομαζόταν τότε Sang-Ae, χάθηκε σε αγορά της Νότιας Κορέα, που είχε επισκεφθεί με την γιαγιά της και την δίδυμη αδελφή της, Sang-Hee.

Τα δύο κοριτσάκια αποχωρίστηκαν από την γιαγιά τους και χάθηκαν, όμως η Sang-Hee βρέθηκε τρεις ημέρες αργότερα, σε αντίθεση με εκείνη.

Η Denise μεταφέρθηκε σε ορφανοτροφείο, περίπου δύο ώρες μακριά από την γενέτειρά της και λίγους μήνες αργότερα, υιοθετήθηκε από μία οικογένεια στην Αμερική. 

Η βιολογική της μητέρα, ωστόσο, δεν σταμάτησε ποτε να την ψάχνει και η συγκίνηση όλης της οικογένειας ήταν πολύ μεγάλη στην πρώτη τους συνομιλία μετά από περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ