Τζίνα Αλιμόνου: Η καλλονή πολύτεκνη μανούλα φόρεσε την αγαπημένη της φθινοπωρινή φούστα - Midi denim & ankle boots (Φωτό)

«Ό,τι πρέπει για πολυάσχολες γυναίκες»

Όμορφη και χαμογελαστή εμφανίστηκε σε έξοδο της, η Τζίνα Αλιμόνου…

 

 

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Τζίνα Αλιμόνου αναφέρθηκε σε μια από τις αγαπημένες της φθινοπωρινές τάσεις, τη midi denim φούστα, την οποία χαρακτηρίζει ως την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες με γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα, οι οποίες ίσως να μην έχουν την πολυτέλεια του χρόνου να σκεφτούν κάθε πρωί «τι θα βάλω σήμερα;».

 

 

Άνετη και στιλάτη, η τζιν midi φούστα θα σας λύσει τα χέρια και θα σας χαρίσει άνεση και κομψότητα, συνθέτοντας παράλληλα τα πιο casual chic office looks.

 

 

«Midi denim φούστα, μια από τις αγαπημένες μου φετινές τάσεις! Εργονομική και stylish, είναι ό,τι πρέπει για πολυάσχολες γυναίκες!», έγραψε η Τζίνα Αλιμόνου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 

Η Τζίνα Αλιμόνου συνδύασε τη denim midi φούστα με ankle boots και ένα απλό t-shirt. Μπορείτε να προσθέσετε στο outfit το απόλυτο staple της σεζόν, ένα πλεκτό cardigan, το οποίο συνεχίζει και τον φετινό χειμώνα να αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές των fashionistas.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ