Αθηνά Οικονομάκου και Μαίρη Συνατσάκη: Η ''εισβολή'' στο GNTM - Έδειξαν στους διαγωνιζόμενους τι σημαίνει styling (φωτό & βίντεο)

H εμπειρία θα τους μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Στο GNTM μπήκαν χθες η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη ως αρχηγοί στη δοκιμασία αποχώρησης. Όπως ήταν λογικό οι παίκτες ξετρελάθηκαν και τα έδωσαν όλα. 

Οι δύο γυναίκες που αποτελούν τις πιο γνωστές influencers στην Ελλάδα έφτιαξαν η καθεμία, την δική της ομάδα από τα αγόρια και τα κορίτια του ράλιτι με σκοπό να δείξουν την νέα τους συλλογή με τα ρούχα τους Project Soma. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oι παίκτες στην συνέχεια έκαναν πασαρέλα, με κόνσεπτ Μιλάνο και Woodstock 60’s. 

 

 

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά την προβολή του επεισοδίου έγραψε στο Instagram; ''WooHoo  σκίσαμε partner in crime @mairiboo Είμαστε η πιο δεμένη και αποτελεσματική @projectsoma ΟΜΑΔΑΡΑ''

 

 

Από την άλλη η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε μια φωτογραφία και είπε: “ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!! Μέσα σε μια εβδομάδα η ομαδάρα του @projectsoma το έκανε και ενδεχομένως να καταλαβαίνετε την χαρά μας από αυτήν την φωτογραφία. Η exclusive αντρική συλλογή με κάποια από τα κομμάτια που σχεδιάσαμε ειδικά για εκείνη την βραδιά είναι ήδη online και μπορείτε να την βρείτε αποκλειστικά στο www.projectsoma.gr • το φόρεμα μου που με έχετε ήδη ρωτήσει, θα κυκλοφορήσει στο 3o drop της συλλογής μας σε πολύ λίγο καιρό! Σας ευχαριστούμε ρε παιδιά'',

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ