Σπύρος Σούλης: Θέλετε ζεστή ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας; Δημιουργήστε τη με αυτούς τους 5 τρόπους

Χαλαρώστε στο μπάνιο σας μετά από μια κουραστική ημέρα...

Ο χειμώνας έχει αρκετές προκλήσεις. Εκτός από το γεγονός ότι ερχόμαστε αντιμέτωποι με το κρύο όταν βγαίνουμε από το σπίτι, αρκετοί από εμάς βιώνουμε μια κρύα ατμόσφαιρα και στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ένα από τα πιο δύσκολα δωμάτια για να ζεσταθούν είναι το μπάνιο. Εκτός από την ίδια την θέρμανση  υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να δημιουργήσετε μια πραγματικά ζεστή ατμόσφαιρα και να απολαμβάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο χωρίς να παθαίνετε πανικό σκεπτόμενοι τι θα αντιμετωπίσετε μόλις… βγείτε έξω από την μπανιέρα.

Χνουδωτά χαλάκια Τα χνουδωτά χαλάκια είναι μία από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε για το μπάνιο σας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα χαλάκι που θα διατηρήσει τα πόδια σας ζεστά όταν βγαίνετε από το ντους. Ο χώρος σας θα ζεστάνει αμέσως και θα ζωντανέψει ταυτόχρονα και η διακόσμησή του.

ζεστή ατμόσφαιρα

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα χαλάκι που θα διατηρήσει τα πόδια σας ζεστά όταν βγαίνετε από το ντους.

Κεριά και φωτάκια Δημιουργήστε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα βάζοντας στο μπάνιο σας μερικά κεριά ή και διακοσμητικά φωτάκια. Το απαλό τους φως θα δημιουργήσει έναν «σπιτικό» χώρο που θα σας αποζημιώνει κάθε φορά που τον επισκέπτεστε.

ζεστή ατμόσφαιρα

Το απαλό τους φως θα δημιουργήσει έναν «σπιτικό» χώρο.

Φυτά Εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ όμορφα και θα ανανεώσουν την διακόσμηση, τα φυτά μπορούν να ζεστάνουν έναν χώρο. Χρησιμοποιούν τα φύλλα τους για να απελευθερώσουν υγρασία στον αέρα και γι αυτό αποτελούν έναν, φιλικό στο περιβάλλον, τρόπο για να ζεσταθεί ο χώρος. Στα πλεονεκτήματα είναι και το μοναδικό τους χρώμα που θα αναζωογονήσει πραγματικά το περιβάλλον του μπάνιου σας.

ζεστή ατμόσφαιρα

Εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ όμορφα και θα ανανεώσουν την διακόσμηση, τα φυτά μπορούν να ζεστάνουν έναν χώρο.

Μαλακές και αφράτες πετσέτες Τίποτα δεν κάνει ένα μπάνιο πιο φιλόξενο από το να έχει μερικές μαλακές και αφράτες πετσέτες. Αν μπορείτε μάλιστα να τις συνδυάσετε με μία θερμαινόμεν πετσετοκρεμάστρα, τότε θα ανυπομονείτε να βγείτε από το ντους και να χρησιμοποιήσετε τις μαλακές πετσέτες σας για να τυλίξετε το σώμα σας.

ζεστή ατμόσφαιρα

Οι μαλακές και αφράτες πετσέτες θα κάνουν το μπάνιο σας φιλόξενο αναφέρει το spirossoulis.

Κουρτίνες Αν έχετε παράθυρο στο μπάνιο (όχι όμως στον χώρο της μπανιέρας) τότε ένα ζευγάρι θερμομονωτικές κουρτίνες είναι σίγουρο ότι θα αλλάξουν πολύ το περιβάλλον του χώρου. Ακόμα κι αν δεν έχετε παράθυρο επιλέξτε καλής ποιότητας κουρτίνες για την μπανιέρα σας και θα δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται σε έναν φιλόξενο και ζεστό δωμάτιο το οποίο θα χαίρεστε να επισκέπτεστε χωρίς να ανησυχείτε πως θα… ξεπαγιάσετε.

ζεστή ατμόσφαιρα

Βάλτε κουρτίνες σε ένα παράθυρο ή στην μπανιέρα σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ