Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Αντώνης Κρητικός: Κολλήσαμε κορωνοϊό η μητέρα μου, εγώ & η αδελφή μου – Προσευχόμαστε να βγει ο μπαμπάς μου από το “Σωτηρία” (Φωτό)

"Για να αφήσουμε πίσω μας αυτό που ζήσαμε και να αποτελέσει μία κακή ανάμνηση"

Με μία ανάρτηση που συγκινεί, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αντώνης Κρητικός θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό, σε εκείνους που είτε δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας είτε δεν πιστεύουν στην ύπαρξή του.

Ο νεαρός δημοσιογράφος, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Facebook, νόσησε από τον ιό όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του: οι γονείς του και η αδελφή του.

«Μία προσευχή… Μετά από 12 μέρες σε περιορισμό και με τον φόβο να μη μας έχει αφήσει, από το πρώτο λεπτό αυτής της περιπέτειας, το να διαβάζει κανείς στο διαδίκτυο σχόλια και «αναλύσεις» διαφόρων που ακόμα και σήμερα εμμένουν στην άποψη πως ο κορωνοιός είναι ένα ψέμα, προκαλεί οργή.

Όταν ο ιός χτύπησε την πόρτα του δικού μας σπιτιού πέρα από τον πυρετό, τους πόνους σε όλο το σώμα, την πρωτοφανή εξάντληση, τους πονοκεφάλους, τον έντονο βήχα, την αγευσία και την ανοσμία, όλα τα συμπτώματα δηλαδή που περιμένει ένας φορέας του ιού, μας κυρίευσε και ο φόβος.

Αυτό γιατί πρόκειται για έναν ιό ύπουλο που δεν υπολογίζει ηλικίες και κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να εξελιχθεί… και αυτό είναι κάτι που το διαπιστώσαμε σύντομα

Σήμερα περιμένουμε να χτυπήσει καθημερινά το τηλέφωνο από την εντατική του «Σωτηρία» προκειμένου να ακούσουμε μία θετική εξέλιξη, ένα νέο που θα μας κάνει να ελπίσουμε και να χαμογελάσουμε. Ο ιός «χτύπησε» εμένα, τη μητέρα μου, την αδελφή μου μα πιο σοβαρά «χτύπησε» τον μπαμπά μου.

Μία προσευχή… Μετά από 12 μέρες σε περιορισμό και με τον φόβο να μη μας έχει αφήσει, από το πρώτο λεπτό αυτής της...

Δημοσιεύτηκε από Αντώνης Κρητικός στις Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020

Πλέον μόνο ελπίζουμε… προσευχόμαστε και ευχαριστούμε τους γιατρούς που παρά τις δυσκολίες κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να νικήσουν τον ιό και να φέρουν τον μπαμπά πίσω στο σπίτι… στην οικογένεια του και σε εμάς που τον αγαπάμε και τον περιμένουμε να γυρίσει. Για να αφήσουμε πίσω μας αυτό που ζήσαμε και να αποτελέσει μία κακή ανάμνηση, μία κακή παρένθεση που έκλεισε για την οικογένεια μας», έγραψε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ