Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός μουσικός Γιάννης Ρενιέρης: Κορυφαίος ντράμερ- Συνεργάστηκε με Πλέσσα, Μαρκόπουλο (φωτό- βίντεο)

Συγκλονισμένοι οι φίλοι και οι συνεργάτες του...

Έφυγε από τη ζωή την Κυριακή ο γνωστός Έλληνας μουσικός Γιάννης Ρενιέρης, από ανακοπή καρδιάς.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστη, μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook, ο δημοσιογράφος Πάνος Καλουδάς.

 

...ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Ο.. ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΕΝΙΕΡΗΣ. ....Γράφει ο Πάνος Καλουδάς. ....ΣΟΚ.....Μόλις έφυγε ένας...

Δημοσιεύτηκε από Panos Kaloudas στις Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020

 

«Ένας χαμογελαστός άνθρωπος. Γεμάτος χιούμορ. Κι αγάπη για τη ζωή. Γεμάτος ιδέες για νέες δημιουργίες. Ένας από τους πρωτοπόρους δημιουργούς της γενιάς του. Από τους καλύτερους της jazz. Με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

 

 

Με πρώτο βραβείο από το φεστιβάλ του Τόκιο, για δικό του τραγούδι, που εκπροσώπησε την Ελλάδα. Και δεκάδες βραβεία σε άλλα διεθνή φεστιβάλ. Ένας από τους πέντε καλύτερους ντράμερ της Ελλάδας. Και τους δέκα της Ευρώπης. Διαβασμένος όσο κανείς άλλος Και περιζήτητος από όλους τους μεγάλους τους τραγουδιού μας. Τον Μίμη Πλέσσα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Κώστα Καπνίση και τόσους άλλους...» έγραψε ο ίδιος, μεταξύ άλλων, για τον γνωστό Έλληνα μουσικό. 

(Photo: Mairy Vidiadou/ Facebook)

Στην απώλεια του γνωστού καλλιτέχνη αναφέρθηκε, μέσα από τα social media και η Μαίρη Βιντιάδου, γράφοντας χαρακτηριστικά «Χάσαμε ακόμη έναν φίλο».

 

ΧΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΦΙΛΟ!!!!

Δημοσιεύτηκε από Mairy Vidiadou στις Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2020

 

Ο Γιάννης Ρενιέρης ασχολήθηκε με τη μουσική από την ηλικία των 7 ετών, ως "παιδί - θαύμα", ενώ σπούδασε στην Αμερική πλάι στους μεγαλύτερους μουσικούς της jazz.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ