Με το στόμα ανοιχτό μας άφησε παρουσιάστρια της ΕΡΤ - Η εκπομπή της κοστίζει 150 ευρώ! (φωτό- βίντεο)

«Η εκπομπή είναι χειροποίητη. Προσωπικά παίζω πάρα πολλούς ρόλους. Του υπεύθυνου καλεσμένων, του αρχισυντάκτη, της παρουσιάστριας...»

«Η εκπομπή στοιχίζει 150 ευρώ το επεισόδιο. Τα έξοδα μας είναι τα χρήματα που δίνουμε για την κομμώτρια και οι καφέδες που κερνάμε» δήλωσε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ, Αθηνά Καμπάκογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "7 Μέρες TV" και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Καμπάκογλου Αθηνά (@akampakoglou) on

 

Η Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει την εκπομπή "Η αυλή των χρωμάτων" στην ΕΡΤ2, που είναι πρώτη σε τηλεθέαση στο συγκεκριμένο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Καμπάκογλου Αθηνά (@akampakoglou) on

 

«Η εκπομπή μου είναι εσωτερική παραγωγή. Αυτό σημαίνει ότι δουλεύω αποκλειστικά με τους άξιους συνάδελφους της ΕΡΤ. Όλοι οι τεχνικοί με στήριξαν από την πρώτη στιγμή. Ο παραγωγός μου Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης είναι φίλος και αδελφός. Έχω σκηνοθέτη τον θρυλικό Χρήστο Φασόη, ενώ την επιμέλεια του μοντάζ έχει ο συνεργάτης μου Κώστας Λύγδας» ανέφερε η ίδια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Καμπάκογλου Αθηνά (@akampakoglou) on

 

Όταν ρωτήθηκε, δε, πόσο στοιχίζει η κάθε εκπομπή, η απάντησή της μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

 

 

«Η εκπομπή στοιχίζει 150 ευρώ το επεισόδιο. Τα έξοδα μας είναι τα χρήματα που δίνουμε για την κομμώτρια και οι καφέδες που κερνάμε. Η εκπομπή είναι χειροποίητη. Προσωπικά παίζω πάρα πολλούς ρόλους. Του υπεύθυνου καλεσμένων, του αρχισυντάκτη, της παρουσιάστριας. Διαβάζω πολύ καλά το θέμα μου, το παρουσιάζω, έχω την τελική επιμέλεια του μοντάζ, γράφω το δελτίο τύπου, το τρέιλερ και είμαι σε όλη τη διαδικασία παραγωγής κάθε επεισοδίου» είπε χαρακτηριστικά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Καμπάκογλου Αθηνά (@akampakoglou) on

 

Συμπλήρωσε, επίσης, πρακτικά αυτό «σημαίνει ότι εργάζομαι σε καθημερινή βάση χωρίς ρεπό για την εκπομπή». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ