Vintage pics: Η Μισέλ Φάιφερ θυμήθηκε τους ρόλους της ως τρομακτική πρωταγωνίστρια σε αξέχαστα φιλμς του σινεμά (Φωτό)

Εσείς ποια πιστεύεται ότι είναι η πιο τρομακτική ερμηνεία της;

Αμερικανίδα ηθοποιός με καταγωγή από Σουηδία, Ελβετία και Γερμανία. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο παίρνοντας μέρος σε τοπικούς διαγωνισμούς ομορφιάς, όπου και διακρίθηκε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) στις

Η πρώτη της μεγάλη επιτυχία ήρθε το 1983 με την ταινία του Μπράιαν Ντε Πάλμα «Ο Σημαδεμένος». Πολύ γοητευτική γυναίκα και ιδιαίτερα αγαπητή στο αντρικό κοινό. Σήμερα γίνεται 62 ετών. Ο λόγος για την Μισέλ Φάιφερ που παραμένει υπέροχη!

Έχοντας πολλές αξιόλογες ερμηνείες στο ενεργητικό της, με αφορμή την ημέρα του Halloween η Μισέλ Φάιφερ θυμήθηκε τις πιο τρομακτικές γυναίκες που έχει υποδυθεί.

Μεταξύ αυτών, η cat woman που ενσάρκωσε η Μισέλ Φάιφερ στη μεγάλη επιτυχία Batman Returns πριν από 20 χρόνια έχει αφήσει το δικό της στίγμα στον κινηματογράφο.

Η διάσημη ηθοποιός είχε παραδεχτεί παλιότερα ότι θα ήθελε να το ξανακάνει, σε δηλώσεις της από το Φεστιβάλ Ταινιών του Λος Άντζελες, αλλά ωστόσο δεν παραλείπει να προσθέσει ότι είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες να της ζητηθεί κάτι τέτοιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Halloween ?! I’ve played some pretty terrifying women over the years ? Who’s scarier? I think it might be Velma Von Tussle?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) στις

Η Τρέισι, μια μεγαλόσωμη και καλόκαρδη μαθήτρια στη Βαλτιμόρη του 1962, ονειρεύεται να εμφανιστεί στο χορευτικό τηλεοπτικό "Corny Collins show". Ξεπερνώντας τις προκαταλήψεις, παίρνει μέρος και κλέβει τις εντυπώσεις, λογαριάζει όμως χωρίς τη δολοπλόκο διευθύντρια του σταθμού Βέλμα Φον Τασλ, η οποία είναι η πιο τρομακτική περσόνα που έχει υποδυθεί η Μισέλ Φάιφερ, σύμφωνα με το post της και την ίδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ