Μετά τον Alpha έκοψαν τον Γρηγόρη Πετράκο & από το Mega - Τι ισχυρίζεται ο γνωστός τραγουδιστής για τον κορωνοϊό (Φωτό & Βίντεο)

Η εξήγηση για την ακύρωση της live συνέντευξής του...

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ “Tik Talk”, δεν προβλήθηκε ποτέ το βράδυ της Πέμπτης.

Το trailer της εκπομπής είχε κυκλοφορήσει και το θέμα ήταν “κορωνοϊός και θεωρίες συνωμοσίας”, με καλεσμένους τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Νικόλαο Σύψα, τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο καθώς και τον παιδίατρο - λοιμωξιολόγο Ιωάννη Καβαλιώτη.

Ωστόσο, η εκπομπή την τελευταία στιγμή αντικαταστάθηκε από την ξένη ταινία “Ένοχο μυστικό” χωρίς να έχει υπάρξει πριν κάποια ανακοίνωση από τον σταθμό.

 

Ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γράφοντας: «Τελικά μάλλον ο Σύψας όσο μοντάζ κι αν κάνανε δεν μπόρεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και η εκπομπή κόπηκε... Ένα πράγμα δεν μπορείς να νικήσεις. Την Αλήθεια».

Ο Αντώνης Σρόιτερ μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη.

«Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε έδινε για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε κορυφαίος λοιμωξιολόγους και άλλους κορυφαίους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, να αποδομήσουν έναν προς έναν, με στοιχεία, έρευνες και αριθμούς όλους τους ισχυρισμούς των συνωμοσιολόγων και αρνητών. Ισχυρισμοί που διαδίδονται μήνες τώρα χωρίς κανέναν αντίλογο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ακριβώς επειδή δεν αποδομούνται, φουντώνουν και βρίσκουν υποστηρικτές.

Είμαι της άποψης ότι μπροστά σε μια επικίνδυνη άποψη ή θεωρία, στέκεσαι απέναντι την κοιτάς στα μάτια και τη συντρίβεις με στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει γιατί θα τη βρεις μπροστά σου. Κρίθηκε παρ’ όλα αυτά ότι η συγκυρία ήταν ακατάλληλη» ήταν το μήνυμα του Αντώνη Σρόιτερ.

Ο τραγουδιστής, μετά την εμφάνισή του στον Αντώνη Σρόιτερ, που δεν προβλήθηκε ποτέ, ήταν καλεσμένος και στο Mega, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού, «Πάμε Δανάη».

Μάλιστα, οι συνεργάτες της εκπομπής είπαν ότι είχαν κανονίσει για σήμερα συνέντευξη του τραγουδιστή, την οποία ωστόσο αποφάσισαν να ακυρώσουν.

 

«Αποφασίσαμε να μην γίνει για πολλούς λόγους, τουλάχιστον αυτό το διάστημα. Νιώθω ότι όλοι φέρουμε ευθύνη για το τι ακούγεται από τις εκπομπές μας, από τα ραδιόφωνά μας και χρειάζεται μια προσοχή όταν μιλάμε για θέματα υγείας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ