Vincent Cassel -Tina Kunakey: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Οι διακοπές τους στo Rio de Janeiro (Φωτό)

O Γάλλος ηθοποιός και η σύζυγός του απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Βραζιλία...

O ηθοποιός Vincent Cassel, πρώην σύζυγος της Monica Bellucci, φαίνεται ότι περνάει καλύτερα από ποτέ αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της όμορφης, Tina Kunakey.

 

 

O Vincent Cassel φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της νέας του συζύγου, Tina Kunakey με την οποία έχουν αποκτήσει και μία κορούλα, την Amazonie.

 

 

Ο 52χρονος Vincent το 2018 παντρεύτηκε την Tina Kunakey και τον Απρίλιο του 2019 κράτησαν στην αγκαλιά τους την Amazonie, που το όνομά της είναι εμπνευσμένο από τον Αμαζόνιο. Όπως φαίνεται, ο ίδιος ήθελε να ξαναγίνει πατέρας και όταν έγινε, η χαρά του ήταν τεράστια και μοιράστηκε το ευχάριστο γεγονός στα social media.

 

 

Πρόσφατα, το top model ανέβασε μια φωτογραφία με τους δυο τους να ποζάρουν σε μια παραλία στο Rio de Janeiro και η εικόνα μιλάει από μόνη της.

 

 

Χαλαροί και ευδιάθετοι απολαμβάνουν τη θάλασσα και τον ήλιο και φαίνονται πολύ ερωτευμένοι στις διακοπές τους στη Βραζιλία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

en attendant la bonne nouvelle de ce soir...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TINA KUNAKEY (@tinakunakey) στις

 

H 23χρονη Τίνα Κουνακέι εντυπωσίασε τους θαυμαστές της με το καλλίγραμμο κορμί της καθώς έχουν περάσει μόλις 18 μήνες από τότε που γέννησε την κόρη της, Amazonie.

 

 

O Βενσάν Kασέλ έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως όταν συνάντησε για πρώτη φορά την Τίνα Κουνακέι δεν γνώριζε και δεν είχε καταλάβει ότι ήταν εκείνη ήταν λίγο μεγαλύτερη από 18 ετών. «Δεν γνώριζα πόσο ήταν. Αλλά, δεν επιλέγεις το ποιον ερωτεύεσαι», είπε ο ηθοποιός και αποκάλυψε πως όταν η Τίνα του είπε την ηλικία της, εκείνος ζήτησε αμέσως να γνωρίσει τον πατέρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ