J2US: Θετικοί στον κορωνοϊό Σαμαράς, Ζαρίφη, Ράμμος & Κατσαΐτη- Όλοι σε καραντίνα για 15 μέρες (φωτό- βίντεο)

9 τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού στο show... 

Ο κορωνοϊός "χτύπησε" το J2US, με 9 συνολικά κρούσματα στην παραγωγή του show, όπως ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα Instagram Stories του. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolaos Koklonis (@nkoklonis) on

 

Μέχρι χθες οι νοσούντες ήταν 7, όμως θετικά βγήκαν τελικά και τα τεστ της Κατερίνας Ζαρίφη και του Αναστάση Ράμμου, με αποτέλεσμα η παραγωγή του show να αποφασίσει πως για 15 ημέρες θα μπουν όλοι σε καραντίνα, όπως ανακοίνωσε στο "Ευτυχείτε" ο Νίκος Κοκλώνης. 

 

 

Έτσι το live του J2US δεν θα βγει στον αέρα ούτε και το επόμενο Σάββατο, ενώ, όπως ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης είναι όλοι οι θετικοί στον ιό, καλά στην υγεία τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zArIfIoUs? (@zarifious) on

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη το ανακοίνωσαν και οι ίδιοι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. 

 

 

 

Ο γνωστός hair stylist, με ένα βίντεο στα Instagram Stories του, ανακοίνωσε πως «διαγνώστηκα ότι είμαι και εγώ θετικός στον Covid. Παρά τα τόσα τεστ που κάναμε και στο J2US και στο Style Me Up είναι πάρα πολύ εύκολο να κολλήσεις. Αισθάνομαι καλά τώρα, είχα λίγο πυρετό αλλά όλα καλά...». 

 

 

H, δε, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έκανε χιούμορ με την κατάσταση, ανεβάζοντας στο instagram το θετικό της τεστ και γράφοντας στον παρτενέρ της Γιώργο Τσαλίκη, «το μόνο που κατάφερε να μας χωρίσει προσωρινά». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Katsaiti (@alexkatsaiti) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Katsaiti (@alexkatsaiti) on

Περαστικά σε όλους!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ