Νυφούλα για 3η φορά η Scarlett Johansson! Η εντυπωσιακή σταρ του Hollywood παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της Colin Jost- Όλες οι λεπτομέρειες (φωτό)

Να ζήσουν ευτυχισμένοι!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο η εντυπωσιακή ηθοποιός Scarlett Johansson και ο αγαπημένος της σύντροφος, κωμικός ηθοποιός Colin Jost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"JOST MARRIED!"? #ScarlettJohansson and #SNL star #ColinJost officially tied the knot in an intimate ceremony over the weekend ? Tap the link in our bio for all the wedding details.⁠ (?: @gettyimages)

A post shared by PopCulture (@popculture) on

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή μέσω instagram η φιλανθρωπική οργάνωση "Meals on Wheels America", που βοηθά στην καταπολέμηση της πείνας και της απομόνωσης στην Αμερική. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε πως η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, σε μία ιδιωτική τελετή, με καλεσμένους τους αγαπημένους τους ανθρώπους και τα μέλη των οικογενειών τους, ακολουθώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. Ο γάμος τους ελπίζουν πως θα βοηθήσει στην βελτίωση της ζωής των ηλικιωμένων που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, κάνοντας δωρεές στο Meals on Wheels America» αναφέρει η ανακοίνωση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohanssonworld) on

Το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει τον αρραβώνα του τον Μάιο του 2019, ενώ αυτός είναι ο τρίτος γάμος για την διάσημη ηθοποιό.

H 36χρονη σταρ στο παρελθόν έχει υπάρξει παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Ryan Reynolds, καθώς και τον Romain Dauriac, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μία κόρη, την 6χρονη σήμερα Rose.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ