''Η ωραιότερη 51χρονη'', αυτό έγραψε ο Άγγελος Λάτσιος για την μαμά του Ελένη Μενεγάκη - Τα εντυπωσιακά γενέθλια μιας star (φωτό)

Η φωτό που πόσταρε ο γιος της...

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία κλείνει τα 51 της χρόνια. Η όμορφη παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό και μετά την αποχώρηση από τον Alpha περνάει στιγμές με την οικογένεριά της, κάτι το οποίο της έλειπε όλα αυτά τα χρόνια που έκανε τηλεόραση. 

Η όμορφη  Ελένη καταφέρνει κάθε φορά να είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και φυσικά να λείπει στους θαυμαστές της, οι οποίοι καθημερινά τη «βομβραδίζουν» με μηνύματα αγάπης. 

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη λοιπόν, Αγγελος Λάτσιος, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στη μητέρα του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μ αρέσει να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια ! #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

«Happy birthday to this star. 51 never looked prettier! Χρόνια πολλά! Σ’ αγαπώ πολύ και θα είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου για πάντα!», είχε γράψει αρχικά ο 18χρονος γιος της Ελένης Μεναγάκη. 

«Παιδί μου μονάκριβο αγόρι μου», του απάντησε ύστερα από λίγη ώρα η παρουσιάστρια που φέτος περνάει τον χρόνο της στην οικογένειά της, μακριά από την τηλεόραση. 

Nωρίτερα η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram της, στην οποία λόγω της γιορτής της έκανε δώρο στους followers της ένα μεγάλο τριαντάφυλλο. Όπως φαίνεται η ίδια συνεχίζει να δίνει δώρα μέσω των social media όπως έκανε στην εκπομπή της. 

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες μέρες πριν η Ελένη Μενεγάκη έσβησε μια τούρτα γενεθλίων με τον γιο της Αγγελο, που ενηλικιώνεται τον άλλο μήνα, και τον αδελφό της, Θοδωρή, που έκλεισε τα 34 χρόνια του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ