GNTM- Ο όμορφος Ηρακλής "λύγισε & τις πέτρες" με την εξομολόγησή του: Ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε- Η μητέρα μου, ο ήρωάς μου (βίντεο)

To bullying, η εγκατάλειψη από τον πατέρα του και η "ηρωίδα" μητέρα του... 

Συγκίνησε τους πάντες ο ωραίος Ηρακλής από το GNTM, με την εξομολόγησή του για όσα έχει βιώσει στο παρελθόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hercules Tsuzinov (@hercules0) on

«Μεγάλωσα σκληρά, πέρασα και ρατσισμό και κακοποίηση και bullying... Είμαι ευγνώμων, γιατί με έκαναν αυτό που είμαι» ανέφερε αρχικά ο 20χρονος κούκλος συμμετέχοντας του reality μοντέλων του Star, με αφορμή μια κόντρα που είχε με τον συμπαίκτη του, Ανδρέα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hercules Tsuzinov (@hercules0) on

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά «Επειδή ήμουν διαφορετικός, μαύρος, υπήρχε αυτό το bullying... Τους αρέσει να βλέπουν αυτό το διαφορετικό να πληγώνεται, τους αρέσει να επιβάλλουν μια δύναμη... Δηλαδή, βλέπουν έναν μαυρούλη και λένε "Ας τον πετάξουμε σε έναν λάκκο με νερό, ας τον βρέξουμε, ας τους σκίσουμε τα ρούχα". Αυτό με σκληραγώγησε και είμαι αυτό που είμαι τώρα...». 

 

«Δεν έχει τύχει να μιλήσω με τη μητέρα μου... Φοβόμουν να την πληγώσω, γιατί η μητέρα μου για μένα είναι πολύ top και έχει περάσει πάρα πολλά...» ανέφερε ο ίδιος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hercules Tsuzinov (@hercules0) on

«Γενικά η μάνα μου για εμένα είναι ο ήρωάς μου...» συμπλήρωσε και συγκινήθηκε, ξεσπώντας σε δάκρυα, όταν θυμήθηκε όσα έχει κάνει η μητέρα του για εκείνον, ενώ μίλησε και για τα "σ'αγαπώ" που δεν της έχει πει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hercules Tsuzinov (@hercules0) on

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ δειλός, δεν ξέρω τι τον έκανε να μας αφήσει...» είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που μπήκε στο GNTM, είναι να γίνει γνωστός, πέρα από τα ελληνικά σύνορα, ώστε να καταλάβει ο πατέρας του «τι άφησε». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ