Topwoman η Eileen Delaney: Πήρε το δίπλωμα της στα 93 μετά από 75 χρόνια - Είχε αναγκαστεί να παρατήσει το σχολείο (φωτό - βίντεο)

Μια πανέμορφη ιστορία... 

Σήμερα μπορεί να ακούγεται αρκετά περίεργο ότι κάποιος δεν έχει τελειώσει το σχολείο, δεν είναι τόσο ασυνήθιστο όμως όταν πρόκειται για προηγούμενες γενιές, ειδικά εκείνες από τις αρχές του 1900. 

Μια 93χρονη γυναίκα από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ ανήκει σε αυτή την κατηγορία, δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο της, αφού αναγκάστηκε σε πολύ μικρή ηλικία να εργαστεί. Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε για να πάρει το πτυχίο της μετά από 75 ολόκληρα χρόνια... 

 

Eileen Delaney

 

Η Eileen Delaney έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Όταν ήταν μόλις 12 ετών έχασε την μητέρα της. Ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε όταν αυτή ήταν 14. Ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθουν οικονομικά οπότε αναγκάστηκε να παρατήσει τότε το γυμνάσιο και να εργαστεί σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στη Νέα Υόρκη. 

\Μάλιστα, η τότε μητριά της ήταν αυτή που την έκανε να αφήσει το σχολείο και να πάει να εργαστεί. 75 χρόνια μετά η ίδια δέχτηκε το πιο όμορφο δώρο αναφέρει το boredpanda. Η κόρη της, έδωσε στην Eileen το... απολυτήριο του γυμνασίου και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμλενη. Η έκπληξη έγινε ανήμερα των 93ων γενεθλίων της. 

Η ιστορία της Eileen έγινε viral στο διαδίκτυο, με την κόρη της να λέει πως επιτέλους μπήκε ένα τέλος σε ένα άσχημο κεφάλαιο της ζωή της. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ