Ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης ανέβασε μια εκπληκτική vintage φωτό με την Μπριζίτ Μπαρντό - Στην Βουλιαγμένη το 1969

Ο θρύλος Μπριζίτ Μπαρντό σε ένα σπάνιο κλικ... 

Η Μπριζίτ Μπαρντό είναι Γαλλίδα ηθοποιός του κινηματογράφου και τραγουδίστρια

Μύθος και σύμβολο του σεξ των δεκαετιών 1950 και 1960, ήταν αστέρι παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, ιέρεια και μούσα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της εποχής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#brigittebardot #france #santropez #portrait #hair #styleblogger #beautifulgirls #beastmode #white #blue #fotosession

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Bardot (@brigitte_bardot_anne_marie) στις

Σήμερα στα 86 της παραμένει μια γυναίκα  - σύμβολο. 

Ο λογαριασμός του Άρη Λουπάση στο Instagram μας χάρισε λοιπόν μια εκπληκτική vintage φωτογραφία της από το ταξίδι της Μπριζίτ Μπαρντό στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 1969. Συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε στην ανάρτηση 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#brigittebardot #brigittebardotstyle #brigittebardothair #fed

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Bardot (@brigitte_bardot_anne_marie) στις

«Τον Αύγουστο του '69 η Μπριζίτ Μπαρντό απολαμβάνει το μπάνιο της στην παραλία της Βουλιαγμένης (σπάνιες φώτο) με την Γαλλίδα φίλη της Λεμπέλ, φορώντας ένα υπέροχο μπικίνι και ένα μεγάλο καπέλο για να αποφύγει τα φλας των φωτογράφων που κατακλύζουν τον χώρο για να την απαθανατίσουν.

Με την άφιξη της στην Ελλάδα μαζί με τον τότε σύντροφό της Πάτρικ Τζίλ και δύο φίλες της, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Εμπρός" αρχικά επιβιβάζεται σε σκάφος για μια μίνι κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Εντυπωσιασμένη από τις ομορφιές του τόπου επιστρέφει με την παρέα της στην Αθήνα όπου διαμένει στον "Αστέρα" Βουλιαγμένης προκαλώντας "χαμό" με τις εμφανίσεις της, απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, γεύεται την ελληνική κουζίνα και περπατάει ξυπόλυτη στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τον Αύγουστο του '69 η Μπριζίτ Μπαρντό απολαμβάνει το μπάνιο της στην παραλία της Βουλιαγμένης (σπάνιες φώτο) με την Γαλλίδα φίλη της Λεμπέλ, φορώντας ένα υπέροχο μπικίνι και ένα μεγάλο καπέλο για να αποφύγει τα φλας των φωτογράφων που κατακλύζουν τον χώρο για να την απαθανατίσουν. Με την άφιξη της στην Ελλάδα μαζί με τον τότε σύντροφό της Πάτρικ Τζίλ και δύο φίλες της, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Εμπρός" αρχικά επιβιβάζεται σε σκάφος για μια μίνι κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Εντυπωσιασμένη από τις ομορφιές του τόπου επιστρέφει με την παρέα της στην Αθήνα όπου διαμένει στον "Αστέρα" Βουλιαγμένης προκαλώντας "χαμό" με τις εμφανίσεις της, απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, γεύεται την ελληνική κουζίνα και περπατάει ξυπόλυτη στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας. Την τελευταία μέρα των διακοπών της εκφράζει όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα την έκπληξη της όταν λαμβάνει τον λογαριασμό καθώς όπως δηλώνει στους φίλους της είναι η πρώτη φορά που της ζητείται να πληρώσει την διαμονή της σε ξενοδοχείο και αναχωρεί με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Ελλάδα. Την συγκεκριμένη περίοδο έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας της "Les Femmes" που κάνει πρεμιέρα στους κιν/φους τον Νοέμβριο και βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκ/βιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς με τον οποίο παίρνει επίσημα το διαζύγιο τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς. Η γνωριμία τους γίνεται το '66 όταν εκείνος νοικιάζει μια βίλα δίπλα στην δική της στο Σεν Τροπέ και με ελικόπτερο της στέλνει χιλιάδες τριαντάφυλλα εκφράζοντας τον θαυμασμό του στο πρόσωπό της. Η γνωριμία εξελίσσεται σε ένα μεγάλο έρωτα και τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς σε γάμο, με την θρυλική "Μπε Μπε" να δηλώνει πως ζει σε ένα παραμύθι με ένα αληθινό πρίγκηπα, η αποξένωση όμως του ζευγαριού στην συνέχεια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα οδηγήσει στην λήξη του γάμου. Η πανέμορφη Γαλλιδούλα που κατάφερε να γίνει το "απόλυτο είδωλο" και ένας μύθος του γαλλικού και παγκόσμιου σινεμά καθώς και "ιέρεια" και μούσα σπουδαίων καλλιτεχνών, σφραγίζει μια ολόκληρη εποχή με την ομορφιά, το στυλ και την ανυπέρβλητη θηλυκότητά της.#arisloupasis#brigittebardot#moviestar#filmstars#movielegends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Loupasis (@arisloupasis) στις

 

Την τελευταία μέρα των διακοπών της εκφράζει, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, την έκπληξη της όταν λαμβάνει τον λογαριασμό καθώς όπως δηλώνει στους φίλους της είναι η πρώτη φορά που της ζητείται να πληρώσει την διαμονή της σε ξενοδοχείο και αναχωρεί με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Ελλάδα.

Την συγκεκριμένη περίοδο έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας της "Les Femmes" που κάνει πρεμιέρα στους κιν/φους τον Νοέμβριο και βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκ/βιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς με τον οποίο παίρνει επίσημα το διαζύγιο τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#brigittebardot #france #santropez #portrait #hair #styleblogger #beautifulgirls #beastmode #black

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Bardot (@brigitte_bardot_anne_marie) στις

Η γνωριμία τους γίνεται το '66 όταν εκείνος νοικιάζει μια βίλα δίπλα στην δική της στο Σεν Τροπέ και με ελικόπτερο της στέλνει χιλιάδες τριαντάφυλλα εκφράζοντας τον θαυμασμό του στο πρόσωπό της. Η γνωριμία εξελίσσεται σε ένα μεγάλο έρωτα και τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς σε γάμο, με την θρυλική "Μπε Μπε" να δηλώνει πως ζει σε ένα παραμύθι με ένα αληθινό πρίγκηπα, η αποξένωση όμως του ζευγαριού στην συνέχεια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα οδηγήσει στην λήξη του γάμου.

Η πανέμορφη Γαλλιδούλα που κατάφερε να γίνει το "απόλυτο είδωλο" και ένας μύθος του γαλλικού και παγκόσμιου σινεμά καθώς και "ιέρεια" και μούσα σπουδαίων καλλιτεχνών, σφραγίζει μια ολόκληρη εποχή με την ομορφιά, το στυλ και την ανυπέρβλητη θηλυκότητά της».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ