Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί μια αίσθηση βιασύνης - Ποιοι θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σήμερα

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Η Σελήνη εξακολουθεί το ταξίδι της στο ζώδιο του Κριού σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δίνοντας μια αίσθηση βιασύνης σε όλα όσα κάνουμε.

Όταν δε προς το βράδυ συναντά τον ανάδρομο Άρη σε σύνοδο, εκεί μπορεί το βιαστικό να παίρνει την αίσθηση του επείγοντος. Όμως, αυτό ακριβώς είναι που δεν πρέπει να κάνουμε. Να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις ή να βγάλουμε συμπεράσματα.

Τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί τις απογευματινές ώρες ώστε να μην φανείτε πιεστικοί προς τους άλλους, αλλά και στις αντιδράσεις σας σε πιέσεις άλλων. Η νευρικότητα είναι διάχυτη και σήμερα, αλλά από την άλλη είναι μια ενεργητική μέρα που μπορεί να είμαστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί με ό,τι καταπιαστούμε.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τον Άρη σάς κάνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και μερικές φορές, χωρίς ίσως να το κατανοείτε, κάπως πιεστικούς με συνεργάτες ή με τους δικούς σας ανθρώπους. Αν μάλιστα πιστεύετε ότι εσείς κάνετε θυσίες για τον σύντροφο ή την οικογένεια σας ή στο χώρο εργασίας και παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες, μπορεί να σας πνίγει το δίκιο και να ξεσπάτε ακόμη και σε αυτούς που δεν πρέπει.

Εννοείται ότι δεν είναι κακό να συζητήσετε, να δείξετε στους άλλους τη θέση σας και τα παράπονα σας. Απλά όλο αυτό δεν πρέπει να γίνει με θυμό και με ένταση. Μέσα στην υπερβολική αντίδραση μπορεί να χάνετε το δίκιο σας. Η κυκλοθυμία σας θα είναι έντονη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και μολονότι είναι στον Κριό τα επίπεδα της ενέργειας σας μπορεί να νιώθετε ότι είναι κάπως πεσμένα σήμερα. Γι’ αυτό μην πιέσετε τον εαυτό σας και φορτώσετε πολύ το πρόγραμμα σας.

Όσο πιο χαλαροί είστε και μείνετε στις βασικές σας προτεραιότητες τόσο καλύτερα θα νιώθετε στη διάρκεια της ημέρας. Από την άλλη, αυτή η Σελήνη μπορεί να δείξει σήμερα κι ένα ζωηρό παρασκήνιο, κυρίως στον χώρο εργασίας.

Μείνετε μακριά από πράγματα που δεν σας αφορούν προσωπικά. Ακούστε αυτά που έχουν να σας πουν, αλλά μην μπείτε στο παιχνίδι της διάδοσης. Ακόμη, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να περιποιηθείτε τη φυσική σας κατάσταση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ