H συγκλονιστική εξομολόγηση της Chrissy Teigen για τον θάνατο του μωρού της: Φίλησα τα χεράκια & τα ποδαράκια του αμέτρητες φορές (φωτό)

Όσα εξομολογήθηκε για τις σπαρακτικές φωτογραφίες που ανέβασε και το συγκινητικό "αντίο" στο μωρό της... 

Για πρώτη φορά μετά την απώλεια του μωρού της, η Chrissy Teigen αποφάσισε να εκφράσει τα συναισθήματά της σε ένα μακροσκελές και φορτισμένο κείμενο, που ανήρτησε και στον λογαριασμό της στο instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I didn’t know how to come back to real life so I wrote this piece for Medium with hopes that I can somehow move on but as soon as I posted it, tears flew out because it felt so....final. I don’t want to ever not remember jack. . . Thank you to everyone who has been so kind. Thank you to the incredible doctors who tried so hard to make our third life a reality. Thank you to my friends and family and our entire household for taking care of me through all the adult diaper changes, bed rest and random hugs. Thank you John for being my best friend and love of my life. A lot of people think of the woman in times like this but I will never forget that john also suffered through these past months, while doing everything he could to take care of me. I am surrounded, in a human therapy blanket of love. I am grateful and healing and feel so incredibly lucky to witness such love.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Διαβάστε επίσης: Chrissy Teigen: Ο σπαραγμός της μητέρας της μετά την αποβολή - Ραγίζει καρδιές το βίντεο (Φωτό & Βίντεο)

Να υπενθυμίσουμε πως η 34χρονη επιχειρηματίας και μοντέλο είχε ανακοινώσει τον θάνατο του εμβρύου που κυοφορούσε, αναρτώντας μια σειρά σπαρακτικές φωτογραφίες στα social media την 1η Οκτωβρίου.

Η ίδια εξέφρασε τα όσα νιώθει, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν, σε κείμενό της στην ιστοσελίδα "Medium".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

«Δεν ήξερα πως να επιστρέψω στην πραγματική ζωή, οπότε έγραψα αυτό το κείμενο για το Medium με την ελπίδα πως θα μπορέσω με κάποιον τρόπο να προχωρήσω... Όμως, αμέσως μόλις το πόσταρα, τα δάκρυά μου άρχισαν να τρέχω γιατί έμοιαζε τόσο... τελεσίδικο. Δεν θέλω ποτέ να σταματήσω να θυμάμαι τον Jack» έγραψε στην ανάρτησή της στο instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

H ίδια αναφέρθηκε στην αποκόλληση πλακούντα και την αιμορραγία που είχε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και το γεγονός ότι έμεινε για έναν μήνα στο κρεβάτι, προσπαθώντας να καταφέρει να κρατήσει στο μωρό της μέχρι τις 28 εβδομάδες, ώστε να είναι πιο ασφαλές να γεννηθεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Ωστόσο, η αιμορραγία χειροτέρεψε και μετά από μερικές ημέρες νοσηλείας, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «ο γιατρός μου μου είπε αυτό που ήξερα ότι ερχόταν: ήταν ώρα να πω "αντίο"».

Ο μικρός Jack, όπως είχαν ονομάσει το μωρό που κυοφορούσε, γεννήθηκε στις 20 εβδομάδες και ήταν πολύ μικρός για να κρατηθεί στη ζωή.

Η Chrissy Teigen αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχθηκε για τις σπαρακτικές φωτογραφίες που ανήρτησε στα social media μετά τον θάνατο του μωρού τους.

«Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο λίγο με νοιάζει που μισείτε αυτές τις φωτογραφίες. Το έζησα, επέλεξα να το κάνω και - περισσότερο από οτιδήποτε άλλο - αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι για κανέναν άλλο παρά μόνο για εκείνους που έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο ή είναι αρκετά περίεργοι ώστε να αναρωτιούνται πως είναι κάτι τέτοιο. Αυτές οι φωτογραφίες είναι μόνο για τους ανθρώπους που τις χρειάζονται. Οι σκέψεις των άλλων δεν με ενδιαφέρουν» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Αναφερόμενη, δε, στον τρόπο που αποχαιρέτησε το μωρό της, εξομολογήθηκε «Η μαμά μου, ο John κι εγώ τον κρατήσαμε για λίγο και είπαμε τα "αντίο" μας... Ζήτησα από τις νοσοκόμες να μου δείξουν τα χεράκια και τα ποδαράκια του και τα φιλούσα ξανά και ξανά. Δεν έχω ιδέα πότε σταμάτησα. Μπορεί να κράτησε 10 λεπτά ή μία ώρα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Η ίδια τόνισε, επίσης, πως συχνά κλαίει όταν θυμώνει με τον εαυτό της που είναι πολύ χαρούμενη, με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, αλλά και πως πολλές φορές ξεχνά πως δεν είναι πλέον έγκυος.

«Δεν είμαι σίγουρη αν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εμπειρία» ανέφερε η 34χρονη σταρ, ενώ κατέληξε γράφοντας πως «θα αγαπάμε τον Jack για πάντα». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ