Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη επιστρέφει στον Κριό – Η σημερινή μέρα έχει μεγαλύτερη ένταση

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιο σας (κάτι που συμβαίνει κάθε μήνα) και σας σπρώχνει να δείτε τους στόχους σας καλύτερα, αλλά και τις σχέσεις σας. Μάλιστα, η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι η αντίθεση με την Αφροδίτη που πέρασε μόλις στον Ζυγό. Έτσι αν νιώθετε ότι θέλετε να εκφράσετε σε κάποιον τα συναισθήματα σας, αν κάτι δεν πήγε καλά και θέλετε τώρα να τα ξαναβρείτε ή έστω να γλυκάνετε την κατάσταση, να σπάσετε τον πάγο, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα. Δεν χρειάζεται να το υπεραναλύετε στο μυαλό σας. Χρειάζεται λίγη πίστη, ενσυναίσθηση και μια καλή κουβέντα. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου από σήμερα θα αρχίσετε να επηρεάζεστε από τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό. Εσείς μπορεί να έχετε επαφές ή συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια μέρα αρκετά κουραστική σας περιμένει αγαπητοί μου Ταύροι, καθώς μπορεί να έχουν μαζευτεί αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε ή υποχρεώσεις που έχετε κατά καιρούς αναβάλλει και τώρα έρχονται να σας πιέσουν. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ακόμη και σε παρασκηνιακό επίπεδο στη δουλειά ή να πρέπει να κάνετε τον διαμεσολαβητή σε μια κατάσταση στο χώρο εργασίας που μπορεί να είναι κάπως αιχμηρή. Προσπαθήστε όμως, να μην πιέσετε τον εαυτό σας ιδιαίτερα και αποφύγετε σήμερα να πάρετε παρορμητικά κάποιες αποφάσεις. Η Αφροδίτη στον Ζυγό από σήμερα και ο ανάδρομος Ερμής στον τομέα της δουλειάς, αλλά και της υγείας, απαιτεί να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στα δύο, συμπεριλαμβανομένης και της ψυχικής και πνευματικής σας υγείας. Μην επιτρέπετε σε κανένα να τη διαταράσσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα καλά νέα αγαπητοί μου Δίδυμοι, είναι η ταυτόχρονη είσοδος ανάδρομου Ερμή και Αφροδίτης στον Ζυγό, ένα ζώδιο πολύ πιο φιλικό προς το δικό σας, που θα ευνοήσει κάπως περισσότερο σχέσεις και οικονομικά. Σήμερα όμως, η Σελήνη από τον Κριό και τον τομέα φίλων και συνεργατών μπορεί να κάνει πιεστικές τις ανάγκες των ανθρώπων που αποτελούν τον κλειστό σας κύκλο, προσωπικό κι επαγγελματικό κι εσείς να βρεθείτε στη μέση μην ξέροντας ποιον να πρωτοευχαριστήσετε. Με αποτέλεσμα βέβαια, να μην έχετε χρόνο γι’ αυτά που θέλετε εσείς να κάνετε. Η καλύτερη βέβαια προσέγγιση θα ήταν να επιλέξετε τις δραστηριότητες σας με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και ορέξεις!

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ