Δύσκολες στιγμές για τον διάσημο ηθοποιό Jamie Foxx - Έχασε την αδελφή του μόλις στα 36 της χρόνια - Έπασχε από σύνδρομο Down (φωτό)

«Ξέρω ότι είναι στον παράδεισο και χορεύει με τα φτερά της... Αν και ο πόνος μου είναι απίστευτος, χαμογελώ όταν φέρνω στο μυαλό μου όλες αυτές τις υπέροχες αναμνήσεις που μου αφήνει...».

Συντετριμμένος είναι ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Jamie Foxx, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών η αδελφή του, Deondra Dixon, η οποία έπασχε από σύνδρομο Down.

Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος με ένα μακροσκελές μήνυμα στον λογαριασμό του στο instagram. 

«Η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια... Η όμορφη, αξιαγάπητη αδελφή μου Deondra "έφυγε"...» έγραψε ο ίδιος, μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως η μικρότερη αδελφή του θα είναι ζωντανή μέσα του. 

«Οποιοσδήποτε την γνώριζε, ήξερε πως ήταν ένα τόσο λαμπερό και φωτεινό πλάσμα... Δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές κάναμε πάρτι στο σπίτι και έκλεβε την παράσταση με τον χορό της...» ανέφερε, επίσης, συγκλονισμένος ο Foxx.

«Ξέρω ότι είναι στον παράδεισο και χορεύει με τα φτερά της... Αν και ο πόνος μου είναι απίστευτος, χαμογελώ όταν φέρνω στο μυαλό μου όλες αυτές τις υπέροχες αναμνήσεις που μου αφήνει...» τονίσε ο ίδιος σε άλλο σημείο του μηνύματός του.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Deondra, η οποία ήταν Πρέσβειρα για το Σύνδρομο Down και είχε κερδίσει 4 μετάλλια στους Special Olympics σε σφαιροβολία, στίβο, μπόουλινγκ και ποδόσφαιρο, έφυγε από τη ζωή στις 19 Οκτωβρίου. 

Ο Foxx είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως η αδελφή του τον δίδαξε πως να ζει. «Δεν εστιάσαμε στο γεγονός ότι είχε σύνδρομο Down, αλλά στο γεγονός ότι ήταν χαριτωμένη» είχε πει στο περιοδικό People το 2011.

«Ένα πράγμα που οι άνθρωποι μπορεί να μην αντιλαμβάνονται για τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι πως η αγάπη που σου δίνουν είναι αφιλτράριστη» είχε τονίσει τότε εκείνος.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ