GNTM: Μεγάλη ανατροπή - Εκτός διαγωνισμού ένα από τα φαβορί, το σοκαριστικό ατύχημα (Βίντεο)

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ οι κριτές του GNTM!

Μεγάλη ανατροπή είχαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM, καθώς ένα ατύχημα την ώρα του set οδήγησε σε μία, άδικη για πολλούς από τους παίκτες, αποχώρηση.

 

Οι 24 διαγωνιζόμενοι/ες φωτογραφήθηκαν καθώς περνούσαν μέσα από ένα καταρράκτη με 2.500 λίτρα γάλα, βγάζοντας δυναμισμό, ενέργεια και αθλητικό στυλ.

 

Οι στρατηγικές επιλογές του Ηρακλή Τσουζίνοφ, ως νικητή της τελευταίας δοκιμασίας, καθώς και οι άτυχες στιγμές την ώρα της φωτογράφισης έφεραν εντάσεις, διαφωνίες και άφησαν παίκτες και κριτές σοκαρισμένους.

 

Σε ένα από τα πια ανατρεπτικά πλατό, ωστόσο, ένα μοντέλο έμελλε να βιώσει την ψυχρολουσία της αποχώρησης με τις πιο συνοπτικές διαδικασίες.

 

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είχε ένα από τα τρία ντιβασαντάζ που έδωσε ο Ηρακλής και έτσι είχε μόνο μία λήψη, την οποία δεν κατάφερε να βγάλει γιατί είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα.

 

Την καλύτερη φωτογραφία στην εν λόγω δοκιμασία είχαν ο Δημοσθένης και ο Αιμιλιάνο, με τον "γύπα", όπως αυτοαποκαλείται, να παίρνει την πρώτη θέση.

 

 

 

 

Μη έχοντας κατορθώσει να έχει ορθή λήψη, ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι ήταν εκείνος που έπρεπε να κλείσει την πόρτα της αποχώρησης από το GNTM.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ