Ο Νίκος Χαρδαλιάς γιόρτασε το Δημητρουλίνι του & ο Χάρης Θεοχάρης την αγαπημένη του σύζυγο – Οι φωτό των δύο υπουργών

Δείτε τις δημοσιεύσεις τους…

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς και το αποδεικνύει περίτρανα με την ανάρτηση του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Χαρδαλιάς ???? (@nickhardgr) στις

Με μία τρυφερή φωτογραφία ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ευχήθηκε δημοσίως μέσω Instagram στη μικρή του κόρη, Δήμητρα, για τη γιορτή της.

Χθες, η μικρή κόρη του που απέκτησε από τον γάμο του με τη γυμνάστρια Γιώτα Παναγιωτοπούλου γιορτάζει.

«Όταν η καρδιά μας χτυπάει έξω από το σώμα μας… Χρόνια πολλά αστεράκι μου, χρόνια καλά Δημητρουλίνι μας!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Νίκος Χαρδαλιάς και δέχθηκε δεκάδες σχόλια με ευχές.

Χάρης Θεοχάρης: «Την ευχαριστώ που γεμίζει τις ζωές όλων μας με φως και αγάπη»

Μια τρυφερή ανάρτηση για την ονομαστική γιορτή της γυναίκας του έκανε ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η τουριστική αγορά έδωσε φέτος ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα ως έναν ασφαλή προορισμό – Δουλεύουμε σκληρά και μεθοδικά για την επόμενη χρονιά. «Ο κλάδος του τουρισμού στην Ελλάδα αντιμετώπισε μία πρωτόγνωρη κατάσταση φέτος, η οποία, λόγω του ειδικού βάρους που έχει για την ελληνική οικονομία και το εθνικό ΑΕΠ, ήταν εξαιρετικά δύσκολη», τόνισε στο συνέδριο του «The Economist» ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης. «Το βασικό ζητούμενο ήταν να ανοίξουμε τα σύνορά μας – πράγμα περίπλοκο – ώστε να μειώσουμε τις οικονομικές συνέπειες, προσπαθώντας παράλληλα ώστε η τουριστική εμπειρία να μη μετατραπεί σε υγειονομικό εφιάλτη για τους επισκέπτες», ανέφερε ο Υπουργός Τουρισμού, εκφράζοντας παράλληλα ευχαριστίες προς τους φορείς και τις υπηρεσίες, τον ιδιωτικό τομέα, τους ειδικούς και τους γιατρούς, που δούλεψαν σκληρά για να καταστεί εφικτό αυτό μέσα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. «Η ασφάλεια των τουριστών επιτεύχθηκε, όχι μόνο με τη σκληρή δουλειά χιλιάδων ανθρώπων, αλλά και με καινοτόμες μεθόδους, όπως το πρωτοποριακό σύστημα τεχνικής νοημοσύνης το QR Code με τον αλγόριθμο PLF, που σε συνδυασμό με τη συλλογή στοιχείων, αύξησε την αποτελεσματικότητα των ελέγχων μας στα σύνορα. Είναι 93% ισχυρότερη από τα τυχαία τεστ», εξήγησε ο κ. Θεοχάρης. «Ο δεύτερος στόχος ήταν να εξασφαλίσουμε», επισήμανε ο Υπουργός Τουρισμού, «τη θετική εμπειρία όσων ταξιδιωτών μας επισκέφτηκαν και να διασφαλίσουμε πως όλοι οι τουρίστες θα επέστρεφαν ασφαλείς πίσω στις χώρες τους. Και το πετύχαμε, διότι δεν είχαμε κανέναν τουρίστα σε νοσοκομείο. Γι’ αυτό και η τουριστική αγορά έδωσε φέτος ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και την επέλεξε ως έναν ασφαλή προορισμό, κάτι που είμαστε σίγουροι θα συμβεί και του χρόνου», πρόσθεσε ο κ. Θεοχάρης.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Θεοχάρης (@harry_theoharis) στις

Χθες, η γυναίκα του Δήμητρα γιόρταζε και ο υπουργός τουρισμού δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα είναι για εμένα μια μέρα ξεχωριστή. Σήμερα γιορτάζει η γυναίκα της ζωής μου. Την ευχαριστώ που γεμίζει τις ζωές όλων μας με φως και αγάπη, που είναι δίπλα μου και με στηρίζει στα δύσκολα, που το χαμόγελό της στο τέλος της ημέρας μου δίνει δύναμη για την επόμενη. Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα, του Αγίου Δημητρίου, όπως ο μικρότερος αδερφός μου. Εύχομαι στην καθεμιά και στον καθένα ξεχωριστά υγεία, ευτυχία και προκοπή. Χρόνια πολλά και στη Θεσσαλονίκη μας- πόλη από την οποία κατάγομαι κατά το ήμισυ- που σήμερα γιορτάζει την απελευθέρωσή της. Φέτος δε θα γιορτάσουμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε όπως άλλες χρονιές, με μεγάλα τραπέζια και χορούς ως αργά το βράδυ. Ας δείξουμε την αγάπη μας θέτονας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και ας κρατήσουμε τις δυνάμεις μας για του χρόνου. Χρόνια πολλά Δήμητρα! Χρόνια πολλά Δημήτρη!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Θεοχάρης (@harry_theoharis) στις

«Την ευχαριστώ που γεμίζει τις ζωές όλων μας με φως και αγάπη, που είναι δίπλα μου και με στηρίζει στα δύσκολα, που το χαμόγελό της στο τέλος της ημέρας μου δίνει δύναμη για την επόμενη», έγραψε μεταξύ άλλων στη δημοσίευση του ο Χάρης Θεοχάρης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ