Αυτά τα 10 αντικείμενα θα προσθέσουν έναν τόνο πολυτέλειας στο σπίτι σας- Από την πολυθρόνα με μαλλί προβάτου ως το βάζο Murrine (φωτό)

Ανανέωση και μια αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι με αυτά τα 10 αντικείμενα!

Θέλετε να διαθέσετε κάποιο χρηματικό ποσό για να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει πιο πολυτελές, αλλά χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία για τη διακόσμηση;

Σας έχουμε τη λύση! 

Άλλωστε πλέον περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και είναι λογικό να θέλουμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφο.

Το περιοδικό Town & Country συγκέντρωσε 10 αντικείμενα που θα προσδώσουν τον απαραίτητο τόνο πολυτέλειας στον δικό σας χώρο.

1. Vintage κολωνάτα ποτήρια

Απαραίτητη σε κάθε σπίτι είναι μια εξάδα καλής ποιότητας κολωνάτα ποτήρια που δίνουν την απαραίτητη αίγλη σε κάθε τραπέζι σας.

(Photo: mgbwhome.com)

Τα συγκεκριμένα κοστίζουν περί τα 167 δολάρια (περίπου 141 ευρώ δηλαδή), αλλά στην αγορά υπάρχουν πλήθος παρόμοια. Φθηνότερα, ακριβότερα και με διαφορετικό στυλ, ώστε να ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και το ύφος του δικού σας χώρου. 

2. Διακοσμητικά κεριά

(Photo: nestnewyork.com)

Μυρίζουν υπέροχα και "ζεσταίνουν" το χώρο με το διακριτικό τους φως. Κάθε σπίτι που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει διακοσμητικά κεριά σε κάποιο σημείο. 

Τα χρώματα των συγκεκριμένων είναι μάλλον "χριστουγεννιάτικα", όμως, προσφέρονται για κάθε εποχή - ακόμη περισσότερο, όμως, για τα Χριστούγεννα, που σιγά σιγά έρχονται.

Η τιμή των εικονιζόμενων είναι 140 δολάρια (118 ευρώ), όμως και πάλι μπορούμε να βρούμε σε διάφορες τιμές, χρώματα και αρώματα, ανάλογα με το γούστο μας. 

3. Πολυθρόνα από μαλλί προβάτου

Τι καλύτερο για τα κρύα απογεύματα του χειμώνα από το να "χουχουλιάζουμε" σε αυτή την "μαλλιαρή", ζεστή και υπέροχη πολυθρόνα.

Η συγκεκριμένη ανήκει στη σειρά RH, που μπορείς να βρεις στα διάσημα σαλέ του Άσπεν, διατίθεται, όμως και προς πώληση. 

(Photo: Courtesy of RH)

Η τιμή της κυμαίνεται μεταξύ 2695 και 3095 δολαρίων (2280 - 2618 ευρώ). 

4. Χρωματιστό τάβλι

Και παίζεις και σου φτιάχνει τη διάθεση με τα υπέροχα χρώματά του!

(Photo: Anthropologie anthropologie.com)

Το συγκεκριμένο κοστίζει 98 δολάρια (83 ευρώ περίπου). 

5. Κρέμα χεριών

Για την περιποίηση των χεριών σας, αλλά και σε ένα κομψό και όμορφο βαζάκι που στολίζει τον χώρο. Μία καλή κρέμα χεριών προσφέρει ενυδάτωση στα χέρια που έχουν ταλαιπωρηθεί τώρα περισσότερο από ποτέ από τα απολυμαντικά. 

(Photo: Courtesy of RH)

Η συγκεκριμένη κοστίζει περί τα 24 δολάρια (περίπου 20 ευρώ), όμως και πάλι μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία, ανάλογα με το γούστο σας. 

6. Καλαίσθητα σουβέρ

Όπως συμβαίνει και με τα ποτήρια και τα κεριά, κάθε σπίτι πρέπει να έχει τα δικά του σουβέρ, που αντικατοπτρίζουν το στυλ του. 

Αυτά εδώ είναι χειροποίητα, μάλλινα, χρωματιστά και υπέροχα και μας φτιάχνουν τη διάθεση!

(Photo: FeltsByAva etsy.com)

Τα συγκεκριμένα κοστίζουν περίπου 9 δολάρια (λίγο παραπάνω από 7,5 ευρώ) όμως και πάλι στην αγορά υπάρχουν σε πλήθος σχεδίων και τιμών, ανάλογα με το γούστο και το βαλάντιό σας. 

7. Ένα καλό φωτιστικό

Τώρα που περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι, ο καλός φωτισμός είναι πολύ βασικός. Ακόμη βασικότερος, δε, αν εργάζεστε από το σπίτι.

(Photo: mgbwhome.com)

Το συγκεκριμένο Marley Pendant φωτιστικό κοστίζει 3.260 δολάρια (περίπου 2.760 ευρώ) όμως και πάλι η ποικιλία είναι τεράστια στην αγορά, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας χώρο. 

8. Ένα βάζο Murrine 

Ένα ξεχωριστό "κομμάτι" που μπορεί να δώσει χαρακτήρα σε ένα χώρο είναι ένα βάζο Murrine. Κατασκευασμένα από βενετσιάνικους φυσητήρες γυαλιού δεύτερης γενιάς από την εταιρεία Formentello, κανένα μέρος αυτών των βάζων δεν είναι ίδιο με το άλλο, λόγω της τεχνικής, η οποία χρησιμοποιείται στη δημιουργία τους. 

(Photo: Formentellomodaoperandi.com)

Η τιμή του εικονιζόμενου βάζου είναι 80 δολάρια (περίπου 67 ευρώ). 

9. Ένα πρωτότυπο σετ τσαγιού

Πέρα από τα απαραίτητα καλά ποτήρια, εξίσου χρήσιμα είναι και τα καλής ποιότητας φλιτζάνια. Αυτά τα πρωτότυπα, ιδιαίτερα φλιτζάνια τσαγιού είναι μία καλή ιδέα για κάθε σπίτι.

(Photo: shopscad.com)

Η τιμή του συγκεκριμένου σετ είναι στα 89 δολάρια (περίπου 75 ευρώ), αλλά - είπαμε - μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά το σετ που ταιριάζει σε εσάς και το σπίτι σας. 

10. Χαλάκια από δέρμα προβάτου

Αυτά τα υπέροχα μαλλιαρά και cozy χαλάκια θα δώσουν απίστευτη ζεστασιά (κυριολεκτικά και μεταφορικά), αλλά και ομορφιά στον χώρο σας.

Μπορείτε να τα βάλετε είτε πάνω σε καναπέδες και πολυθρόνες, είτε στο πάτωμα και να δημιουργήσετε μια υπέροχη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα.

(Photo: Overland overland.com)

Η τιμή του εικονιζόμενου είναι 89 δολάρια (περίπου 75 ευρώ) και είναι φτιαγμένο από δέρμα αυστραλιανού προβάτου, ωστόσο στην αγορά κυκλοφορούν και φθηνότερα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ