Τα αδέλφια Τσιτσιπά μαζί στα τερέν - Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τον 20χρονο Πέτρο (Φωτό)

Δείτε τη δημοσίευση του…

Το να περιγράψει κανείς τη σπουδαία πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο παγκόσμιο στερέωμα του αθλητισμού είναι μάλλον περιττό. Αφού μιλάμε για τον πέμπτο κατά σειρά στην παγκόσμια κατάταξη ανδρών στο τένις, με σπουδαίες νίκες στο ενεργητικό κι ένα μέλλον μπροστά του πολλά υποσχόμενο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) στις

Εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά και ο αδερφός του, Πέτρος, ακολουθεί μια αξιόλογη καριέρα στο τένις και στα 20 του χρόνια μετρά αρκετές επιτυχίες.

Ο σπουδαιότερος Έλληνας τενίστας δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του με τον αδελφό του, Πέτρο και γύρισε το χρόνο πίσω για να περιγράψει με λέξεις όσα τους δένουν.

«Θυμάμαι την εποχή που και οι δυο μας ονειρευόμασταν να παίξουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μαζί. Να σφίγγουμε τις γροθιές μας πανηγυρίζοντας την πρόκριση σε έναν τελικό Grand Slam στα διπλά. Που καθόμασταν στον κήπο και αποκαλύπταμε τα όνειρά μας, τους στόχους μας και τις φιλοδοξίες μας ο ένας στον άλλον.

Που ήμασταν αληθινοί και αισιόδοξοι. Που μιλούσαμε για το κορυφαίο επίπεδο και θέλαμε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον. Τι ανταγωνιστικότητα και φλόγα βγάζαμε όταν παίζαμε σε ένα μικρό γήπεδο που φτιάξαμε με ταινία στο υπόγειο. Πόσο διασκεδάζαμε κάνοντας μιμήσεις των αγαπημένων μας παικτών και με τη γενικότερη οικειότητα που είχαμε με το τένις σε αυτή τη μικρή ηλικία.

Αυτός ήταν ο κόσμος μας! Τόση νοσταλγία γι' αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές. Ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κυνηγάμε το αδιανόητο αδερφέ! Είναι ωραίο να είμαστε μαζί σε αυτό», έγραψε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ