Η εξομολόγηση του Μύρωνα Στρατή για την πατρότητα: «Έμαθα ότι γεννήθηκε ο γιος μου όταν ήμουν πάνω στη σκηνή... Ήρθε πρόωρα» (βίντεο)

Όσα είπε για την έλευση του γιου του και τις αλλαγές στη ζωή του... 

Την πιο τρυφερή του συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή "Happy Day στον Alpha" ο Μύρωνας Στρατής, ο οποίος μίλησε για τον μόλις τριών μηνών γιο του. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mironasstratis (@mironasstratis) on

 

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύντροφός του, Κατερίνα Ζαρπάδα, έγιναν γονείς τον περασμένο Ιούλιο, καλωσορίζοντας στη ζωή τους ένα υγιέστατο αγοράκι. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mironasstratis (@mironasstratis) on

 

«Έμαθα ότι γεννήθηκε ο γιος μου όταν ήμουν σχεδόν πάνω στη σκηνή στην Πάτρα... Ήρθε λίγο πρόωρα και έλαβα ένα μήνυμα... Ήμασταν στους πόνους. Πήγα το πρωί, έφυγα κατευθείαν και πήγα στο μαιευτήριο...» αποκάλυψε ο ίδιος. 

 

 

 

Αναφερόμενος στην πατρότητα και τα συναισθήματα που του ξύπνησε η έλευση του γιου του, είπε «Ήταν αρκετά συγκινητικό εξαρχής... Οπότε κάτι ένιωσα από την πρώτη στιγμή, αλλά σίγουρα όταν αρχίζει να επικοινωνεί το παιδί είναι που δημιουργείς την βαθιά σχέση - αυτό μου το λένε και φίλοι που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από το δικό μου...».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mironasstratis (@mironasstratis) on

 

«Σε πρώτο επίπεδο το παιδάκι δεν μπορεί να σου μιλήσει... Κάνεις τα πάντα για να μην κλαίει. Προσπαθείς να καταλάβεις από τα σημάδια του σώματος τι ακριβώς μπορεί να χρειάζεται» ανέφερε ο τραγουδιστής, ενώ σχετικά με το αν είναι ήσυχο το μωράκι του είπε «Είναι νορμάλ μουρμούρης και θέλει αγκαλιά πολλή, είναι αγκαλίτσας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ