Η Μαρίνα Πατούλη σε εκδρομή στα Μετέωρα με τον στενό της φίλο Νίκο Παπαδάκη – Εξόρμηση στη φύση (Φωτό)

Hot πόζες με σούπερ μίνι...

Στη Θεσσαλία βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη με αφορμή τη συμβολική φωταγώγηση της Γέφυρας των Τρικάλων στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας #ΦωτίζουμετηνΕυρώπημετομπλεφωςτωνΗνωμένωνΕθνών για τον εορτασμό των 75 χρόνων από την ίδρυση του Οργανισμού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το Δίκτυο #SDG17Greece και η #ΚΕΔΕ διέδωσαν τα οικουμενικά ιδεώδη του #ΟΗΕ στις ελληνικές πόλεις με αγγελιαφόρο τη συμβολική φωταγώγηση της Γέφυρας των Τρικάλων στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής πρωτοβουλίας #ΦωτίζουμετηνΕυρώπημετομπλεφωςτωνΗνωμένωνΕθνών για τον εορτασμό των 75 χρόνων από την ίδρυση του Οργανισμού. Απόψε οι Έλληνες αγκάλιασαν το πανανθρώπινο μήνυμα των Ηνωμένων Εθνών, μοιράστηκαν την οικουμενική γλώσσα της ειρήνης και της προσδοκίας για ένα καλύτερο βιώσιμο μέλλον με τους ίδιους πρωταγωνιστές στη βάση των #17ΣτόχωνΒιώσιμηςΑνάπτυξης. (Photos: PapadakisPress)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis) στις

Η συγκεκριμένη συμβολική πρωτοβουλία υπηρετεί τις στοχεύσεις του Δικτύου SDG 17 Greece να μεταφέρει στους Έλληνες πολίτες το μήνυμα της συναδέλφωσης, της ειρήνης, της άρσης των διακρίσεων και της κοινής προσπάθειας για ένα βιώσιμο μέλλον. Κατόπιν σχετικής εισήγησης του Δικτύου SDG 17 Greece, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, η οποία αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Δικτύου, ενέκρινε ομόφωνα η ελληνική αυτοδιοίκηση να αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ΟΗΕ.

#sdg17Greece #OHE 75th Anniversary

Δημοσιεύτηκε από Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη στις Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Το Δίκτυο #SDG17Greece και η #ΚΕΔΕ διέδωσαν τα οικουμενικά ιδεώδη του #ΟΗΕ στις ελληνικές πόλεις με αγγελιαφόρο τη...

Δημοσιεύτηκε από Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη στις Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής δεν παρέλειψε να κάνει και μία στάση στα επιβλητικά Μετέωρα που κόβουν την ανάσα στη θέα τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#haveniceweekend #positivevibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis) στις

Στη Σαββατοκυριακάτικη εκδρομή της στα Μετέωρα η Μαρίνα Πατούλη δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με το μοντέλο Νίκο Παπαδάκη, που την συντροφεύει συχνά στις φωτογραφίες της. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να δώσει και την ευχή της: «Καλό Σ/Κ σε όλες κ όλους τους φίλους μου!!!!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dinner στα Τρίκαλα!!! @nikospapadakis #trikala #saturdaynight #trikalabynight #smiles #goodvives

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis) στις

Καλό Σ/Κ σε όλες κ όλους τους φίλους μου!!!!

Δημοσιεύτηκε από Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη στις Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Την Κυριακή το πρωί θα ξεναγηθεί στα Μετέωρα και την ευρύτερη περιοχή μιας και επισκέπτεται πρώτη φορά την περιοχή με τον κολλητό της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ