Η Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ελευσίνα στηρίζει την τέχνη: Με στενό παντελόνι, σακάκι σε γήινα χρώματα – Πάντα με μάσκα (Φωτό)

Δείτε την chic εμφάνιση της…

Η τάση της «μόδας στην πολιτική» έχει επίδραση στις γυναίκες πολιτικούς και «Πρώτες Κυρίες» κι άλλων χωρών, και η δική μας Μαρέβα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου, απασχολεί ήδη τα μέσα λόγω των chic εμφανίσεών της.

 

Τι έχουμε καταλάβει για το στιλ της ως τώρα; Είναι κλασικό, έχει μια casual chic αισθητική, ενώ τα looks της έχουν συχνά αναφορές στη μόδα του ’70, λατρεύοντας τα γήινα χρώματα.

Τα λόγια μας επιβεβαιώνει και η χθεσινή της εμφάνιση στην Ελευσίνα. Η Μαρέβα Μητσοτάκη παρευρέθηκε στην εξαιρετική έκθεση της Ασπασίας Σταυροπούλου και έκανε την πιο chic φθινοπωρινή εμφάνιση.

Εμφανίστηκε φορώντας ένα καφέ παντελόνι, συνδυάζοντας το με ένα λευκό μπλουζάκι και γκρι σακάκι. Το χαλαρό ύφος του φθινοπωρινού look της στα γήινα χρώματα της φύσης, ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια και φυσικά τη μάσκα της για κάθε προστασία.

Με τη γλυπτική εγκατάσταση της Ασπασίας Σταυροπούλου «Ανθρωποι στο χρόνο», τα εικαστικά επιστρέφουν στο πρόγραμμα των Αισχυλείων έπειτα από απουσία δύο ετών, μαζί με τις μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ

Άλλη μια κομψή φθινοπωρινή εμφάνιση…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ