Βρετανία: Αστυνομία διαλύει “κορωνο-πάρτι” & οι φοιτητές πηδούν από τα… παράθυρα - Δείτε βίντεο

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Αγγλία

Από παράθυρα του πρώτου ορόφου, σε ύψος 3,5 μέτρων βρέθηκαν να πηδούν φοιτητές του πανεπιστημίου του Σάλφορντ της Βρετανίας, προσπαθώντας να γλιτώσουν από την ασφάλεια που διέλυσε κορωνοπάρτι στο οποίο συμμετείχαν.

 

Όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, η αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει ένα Covid-πάρτι που ήταν σε εξέλιξη σε εστία του πανεπιστημίου του Σάλφορντ, με τους φοιτητές να καταλήγουν σε κάπως ανορθόδοξες μεθόδους για να διαφύγουν του προστίμου.

 

Οπως φαίνεται σε βίντεο, φοιτητές άρχισαν να πηδούν από παράθυρα, ενώ άλλοι από κάτω προσπαθούσαν να τους πιάσουν. «Το Salford Royal θα είναι γεμάτο το πρωί», ακούγεται να λέει ένας εξ αυτών, αναφερόμενος στο τοπικό νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος του πανεπιστημίου δήλωσε στον Independent ότι η διοίκηση γνωρίζει για το βίντεο και θα αναλάβει δράση.

«Το Πανεπιστήμιο παίρνει το θέμα απίστευτα σοβαρά και έχει ήδη απευθυνθεί γραπτώς στους φοιτητές για να τους υπενθυμίσει τις ευθύνες τους και τις επιπτώσεις εάν η συμπεριφορά τους δεν συμμορφώνεται με τους ισχύοντες περιορισμούς και οδηγίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του βρετανικού εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε έγινε το συγκεκριμένο πάρτι, ωστόσο, η πόλη του Σάλφορντ βρίσκεται σε lockdown, άρα όλες αυτού του είδους οι εκδηλώσεις απαγορεύονται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ