Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος μαθαίνει την αλήθεια για τον Βόσκαρη – Σοκάρουν οι εξελίξεις (Φωτό)

Όλα όσα θα δούμε...

Οι νέες εξελίξεις της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» , θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες τους.

Ο Γκούμας αποδεικνύει στην Ελένη πως πλέον έχει αλλάξει στρατόπεδο και θέλει να τη βοηθήσει. Έτσι, η Φωτεινή εκμεταλλεύεται την καλοσύνη του και του ζητάει για άλλη μια φορά βοήθεια για να μεταφερθεί η Ελένη σε άλλη φυλακή και να γλι­τώσει τις αποτρόπαιες πράξεις του Βόσκαρη.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Λάμπρος δέ­χεται ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα που θα τον αναστατώσει. Ένα άγνωστος τον ενημερώνει τόσο για όσα περνάει η Ελένη στη φυλακή εξαιτίας ταυ Βόσκαρη όσο και για τη σχέση του τελευταίου με την οικογένεια Σεβαστού.

Ο Λάμπρος, ύστερα από το ανώνυμο τηλεφώνημα, συναντάει τον Βόσκαρη, αλλά δεν καταφέρνει να μά­θει τίποτα παραπάνω.

Έτσι, με όσα μέσα διαθέτει, ο δάσκαλος προσπαθεί να μάθει ποιος είναι ο Μάνος Βόσκαρης και τι σχέση έχει με τους Σεβαστούς. Ωστόσο, ελπί­ζει η Ελένη να βρει τρόπο και κουράγιο να του πει την αλήθεια για όσα περνάει μέσα στη φυλακή από τον διευθυντή.

Πράγματι, ο Λάμπρος πηγαίνει να συναντήσει την Ελένη στο επισκεπτήριο στις φυλακές και εκείνη του ανοίγει την καρδιά της και του εξομολογείται τα δεινά που έχει περάσει στα χέρια του Βόσκαρη όλο αυτά τα χρόνια.

Ο Λάμπρος, μετά την εξομολόγηση της Ελένης για όσα της συμβαίνουν, προσπαθεί με τον Σαράφη να την πάρουν από εκεί, αλλά συναντούν εμπόδια. Ωστόσο, η Ελένη αποτρέπει τον Λάμπρο για να συνεχίσει τις προσπάθειες με σκοπό να γλιτώσει απ' τον εφιάλτη που ζει, καθώς φοβάται την αντίδραση του Βόσκαρη, σύμφωνα με το MYtv.

Το ίδιο βράδυ, ο τε­λευταίος πηγαίνει την Ελένη στο σπίτι του, βάζοντας στόχο να μάθει την πραγματι­κή αιτία της δολοφονίας του Σέργιου. Όμως η Ελένη δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και η... μονομαχία τους θα έχει μόνο έναν νικητή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ