Άση Μπήλιου: Έτσι θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια!

Η σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή φέρνει μυστικά και αποκαλύψεις

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Ωραία τα όνειρα, τα σχέδια και τα πλάνα, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος ακόμη δεν σας επιτρέπει να ανοίξετε τα φτερά σας όπως θα θέλατε. Καλύτερα να έχετε το βλέμμα σας στην καινούρια χρονιά για τα φιλόδοξα πλάνα σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου με τους δυο πλανήτες τοποθετημένους μέσα στους τομείς της καριέρας και των επαγγελματικών, απαιτεί κάθε κίνηση που κάνετε να είναι καλά μετρημένη και υπολογισμένη και να μην βιάζεστε να εκδηλώσετε δράση. Ο σκοπός δεν είναι να πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα δραστηριότητα ή να πάρετε ένα ρίσκο, αλλά να βάλετε σωστές βάσεις στο επαγγελματικό σας μέλλον. Η σύνοδος Ήλιου – ανάδρομου Ερμή φέρνει μυστικά και αποκαλύψεις σε σχέσεις, αλλά και σε οικονομικά θέματα. Ενδεχομένως, ένα παλιότερο θέμα που δεν επιλύθηκε να ξαναέρχεται στο προσκήνιο. Και τις δυο μέρες η Σελήνη θα είναι υποστηρικτική προς το ζώδιο σας και οι φίλοι στο πλευρό σας. Αφιερώστε χρόνο στη συλλογική δουλειά, διότι αυτή έχει περισσότερες πιθανότητες να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη Σελήνη να περιδιαβαίνει τον 10ο Ηλιακό σας οίκο της καριέρας το Σαββατοκύριακο, δεν υπόσχεται μεγάλες ανέσεις ελεύθερου χρόνου και διασκέδασης. Δυστυχώς οι υποχρεώσεις σας είτε απέναντι στη δουλειά είτε απέναντι στο σπίτι θα είναι πολλές και αρκετά πιεστικές. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο το Σάββατο βάζει φρένο σε μια νέα ερωτική ιστορία που μπορεί να πέσατε με τα μούτρα. Ή και σε ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό σας σχέδιο. Έχω πει αρκετές φορές ότι όταν έχουμε ανάδρομους σημαντικούς πλανήτες, όπως ο Ερμής και ο Άρης που συμβαίνει να είναι ανάδρομοι αυτή την περίοδο, τα πράγματα δεν κινούνται με τις ταχύτητες που θα επιθυμούσαμε. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας απογοητεύει. Είστε από τη φύση σας ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Είναι κρίμα να μην αξιοποιείτε αυτό το προτέρημα σας τις στιγμές που είναι απαραίτητο όπως τώρα. Μετά τα μέσα Νοεμβρίου θα αρχίσει μια καλύτερη πορεία. Μέχρι τότε θέλει σιγά σιγά και με προσοχή ό,τι κάνετε. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή την Κυριακή δημιουργεί κάποια θέματα στην επικοινωνία ή μπορεί να σας αποσυντονίζει από το πρόγραμμα σας. Προσέξτε τα μπερδέματα στη σχέση!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο αγαπητοί μου Δίδυμοι, σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα διευκολύνει αρκετά την καθημερινότητα σας. Ιδιαίτερα το Σάββατο, που ταυτόχρονα έχουμε ένα τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο, μπορείτε να εμβαθύνετε στα θέματα μιας ερωτικής σχέσης και ίσως να συζητήσετε κάποια σχέδια που έχετε με τον σύντροφο σας για το μέλλον της σχέσης σας και την εξέλιξη της. Από την άλλη, μπορεί να σκέφτεστε σε αυτή τη φάση να κάνετε κάποια δουλειά με ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή μπορεί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σας. Ενδεχομένως, κάποιο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει να βρείτε μια άκρη και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Είναι όμως σημαντικό να μην βιαστείτε και να μην πιέσετε για εξελίξεις αυτή την στιγμή. Με τη σύνοδο Ήλιου – ανάδρομου Ερμή τίποτε δεν προχωρά με τους ρυθμούς που θα επιθυμούσατε και η βιασύνη απλώς φέρνει απογοήτευση. Βρείτε λίγο χρόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστείτε και να διασκεδάσετε. Διότι η καινούρια εβδομάδα θα ξεκινήσει με γκάζια.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ