Σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ Joe Biden; Τα σενάρια, οι θεωρίες & τα όπλα που βρέθηκαν (φωτό- βίντεο)

O 19χρονος άνδρας συνελήφθη και πρόκειται να παραμείνει προφυλακιστέος, ενώ κατηγορείται και για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας... 

Ένας άνδρας από τη Βόρεια Καρολίνα είναι πιθανό να σχεδίαζε τη δολοφονία του Υποψηφίου των Δημοκρατικών για την Προεδρία των ΗΠΑ, Joe Biden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Biden (@joebiden) on

Σύμφωνα με το FBI, ο κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία Alexander Hillel Treisman, ο οποίος συνελήφθη, πρόκειται να παραμένει προφυλακισμένος μέχρι να γίνει η δίκη του και ένας από τους λόγους είναι πως ο άνδρας αυτός φέρεται να σχεδίαζε τη δολοφονία του Biden. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Biden (@joebiden) on

Όπως υποστηρίζει δημοσίευμα του TMZ, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες του FBI έχουν στοιχεία και έγγραφα που πιθανόν επιβεβαιώνουν το συγκεκριμένο σενάριο συνωμοσίας.

Καταρχάς, ο Treisman φέρεται να έκανε μία ανάρτηση στα social media στην οποία ρωτούσε τους διαδικτυακούς του φίλους εάν θα έπρεπε να δολοφονήσει τον Biden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Biden (@joebiden) on

Επίσης, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες υποστηρίζουν ότι είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει, μεταβαίνοντας σε εστιατόριο που απέχει 4 μίλια από το σπίτι του Biden, ενώ στα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκε και μία λίστα που τελείωνε με την λέξη "εκτέλεση".

Παράλληλα, τον περασμένο Μάιο βρέθηκαν στο φορτηγάκι του όπλα και εκρηκτικά, καθώς και περισσότερα από 500.000 δολάρια, βιβλία που αφορούν την επιβίωση, την κατασκευή βομβών και σχέδια από σβάστικες και αεροπλάνα που συντρίβονται πάνω σε κτίρια.

Ο ύποπτος είχε επίσης διπλώματα οδήγησης από 3 διαφορετικές πολιτείες, ενώ οι αναζητήσεις του στο διαδίκτυο ανάμεσα στον Μάρτιο και τον Μάιο του 2020, αφορούσαν, μεταξύ άλλων, τη διεύθυνση του σπιτιού του Biden και πληροφορίες για κυαλιά νυχτερινής όρασης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joe Biden (@joebiden) on

Τέλος, στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν σχέδια για επίθεση σε εμπορικό κέντρο είτε την ημέρα των Χριστουγέννων, είτε την ημέρα της Black Friday.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ