Δίκη Χρυσής Αυγής: Η Μάγδα Φύσσα κατέρρευσε & ξέσπασε σε λυγμούς στο άκουσμα της απόφασης (φωτό- βίντεο)

Η Μάγδα Φύσσα έπεσε στην αγκαλιά συγγενών και φίλων... 

Μετά από 5,5 χρόνια η δίκη της Χρυσής Αυγής έφτασε και επισήμως στο τέλος της, με την φυλάκιση τόσο των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης, όσο και του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά.

Σήμερα το μεσημέρι η Πρόεδρος του Δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, ανακοίνωσε πως αναστολή υπό όρους χορηγείται μόνο στους 12 από τους 51 καταδικασθέντες, με τους Νίκο Μιχαλολιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργο Γερμενή, Γιάννη Λαγό, Ηλία Παναγιώταρο, Χρήστο Παππά, Αρτέμη Ματθαιόπουλο να οδηγούνται στη φυλακή, όπως και ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 14 έτη. 

Στο άκουσμα της ιστορικής απόφασης, η Μάγδα Φύσσα κατέρρευσε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Η μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα δεν έλειψε ούτε μία μέρα από την ακροαματική διαδικασία όλα αυτά τα 5,5 χρόνια και έχει χαρακτηριστεί πολλάκις ως το πρόσωπο της δίκης.

 

 

Η ίδια δεν άντεξε και κατέρρευσε, αμέσως μετά την απόφαση, ενώ στη συνέχεια, βγήκε από τη δικαστική αίθουσα και ξέσπασε σε δάκρυα ανακούφισης, πέφτοντας στην αγκαλιά συγγενών και φίλων.

 

 

"Δεν είναι δικαίωση για τον Παύλο αλλά για όλους εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Μακάρι ο Παύλος να ζούσε να ήταν ένας από τους σακατεμένους που εχουν αφήσει αλλά τουλάχιστον ζουν" δήλωσε η Μάγδα Φύσσα, για την απόφαση του δικαστηρίου.

 

 

(Photo: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ