Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σημερινή μέρα μάς πιέζει να γίνουμε πιο αποδοτικοί & πιο ρεαλιστές

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα... 

Πολύ παραγωγική η σημερινή μέρα για όλους, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της, πιέζοντας μας με κάθε τρόπο να γίνουμε πιο αποδοτικοί, πιο παραγωγικοί, αλλά και πιο ρεαλιστές.

Με αυτή τη Σελήνη δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να γειωθούμε, να γίνουμε όσο πιο ρεαλιστές μπορούμε και χωρίς να χάνουμε την αισιοδοξία και την ελπίδα μας, να πάρουμε απόφαση ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες, αλλά με πείσμα, υπομονή και επιμονή θα τα ξεπεράσουμε όλα και θα βγούμε στην επιφάνεια.

Σε σχέση με τον «κορωνοϊό», όπως έχω αναλύσει στο άρθρο μου, αυτό το διάστημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο και όσο πηγαίνουμε για την τρίτη και τελευταία όψη του Δία με τον Πλούτωνα, που θα λάβει χώρα στις 12 Νοεμβρίου, τα πράγματα θα ζορίζουν ακόμη περισσότερο. Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να είμαστε πιο προσεκτικοί, ας τηρούμε ευλαβικά όλους τους κανόνες υγιεινής και ας μη ρισκάρουμε την υγεία μας.

ΚΡΙΟΣ

Κουραστική η Πέμπτη αγαπητοί μου Κριοί, καθώς έρχεστε ενώπιον των υποχρεώσεων σας, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα και χρειάζεται να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε.

Από την άλλη, αν ο όγκος της δουλειάς είναι τεράστιος κοιτάξτε πώς θα μπορούσατε ίσως να τον μοιράσετε στους συνεργάτες σας ή σε όποιον μπορεί να βοηθήσει να ολοκληρωθεί πιο σύντομα. Πάντως και δυναμική θα έχετε και κυρίως συγκέντρωση και προσήλωση στους φιλόδοξους στόχους σας. Αν πρέπει να συμφωνήσετε κάτι και ψάχνετε μια καλή σχετικά μέρα η σημερινή προσφέρεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιεστική η μέρα σήμερα, κυρίως σε ψυχολογικό ή πνευματικό επίπεδο, ίσως γιατί δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε θέματα που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια. Ειδικά αν όλο αυτό αφορά στα επαγγελματικά, μπορεί να αμφιταλαντευτείτε σε σχέση και με τις συνθήκες που επικρατούν.

Σε κάθε περίπτωση όμως τα πράγματα ακόμη είναι διαχειρίσιμα, παρά τις όποιες πιέσεις. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, η κατάσταση θα είναι πιο κουραστική και πιο απρόβλεπτη.

Κατά τα άλλα η μέρα ζητά την απόλυτη συγκέντρωση σας σε αυτά που έχετε να κάνετε είτε είναι οι σπουδές είτε τα θέματα της δουλειάς. Αν σκέφτεστε να συζητήσετε κάποιες αλλαγές ή άλλα θέματα με τους συνεργάτες σας, προτιμήστε τη σημερινή μέρα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ