Ο βασιλιάς Willem-Alexander & η βασίλισσα Maxima ζητούν συγγνώμη από τους Ολλανδούς σε δραματικό τόνο- «Λάθος μας οι διακοπές τώρα» (βίντεο)

Μετανιωμένοι οι Ολλανδοί βασιλείς για το ταξίδι τους στην Ελλάδα... 

Σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά τους, ο βασιλιάς Willem-Alexander και η βασίλισσα Maxima της Ολλανδίας θέλησαν να ζητήσουν συγγνώμη από τον λαό τους για την απόφασή τους να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για διακοπές, εν μέσω πανδημίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

 

Διαβάστε επίσης: Βασιλιάς Γουλιέλμος & βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας: Έφυγαν κατεπειγόντως από την Ελλάδα – Σάλος με το φθινοπωρινό διάλειμμα (Φωτό)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??́???? ?? ??????? (@queenmaximaholanda) on

 

«Μας πονάει το γεγονός ότι προδώσαμε την εμπιστοσύνη σας σε εμάς» είπε, μεταξύ άλλων, σε δραματικό τόνο, ο Ολλανδός βασιλιάς, ενώ στο πλάι του ήταν η σύζυγός του, η οποία συμφωνούσε μαζί του, έχοντας ένα εξίσου θλιμμένο ύφος.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lees de uitgesproken tekst op koninklijkhuis.nl en via de #linkinbio. #persoonlijkeboodschap #koninklijkpaar #video

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

 

Οι Ολλανδοί βασιλείς εξέδωσαν το μήνυμά τους από το παλάτι τους στη Χάγη, χαρακτηρίζοντας ως «λάθος τους» το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ελλάδα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Point De Vue (@pointdevue) on

 

«Παρόλο που το ταξίδι μας δεν ήταν εκτός των κανονισμών, δεν ήταν σωστό να μην λάβουμε υπόψη τον αντίκτυπο των νέων περιορισμών στην κοινωνία μας» είπε ο βασιλιάς, ενώ συμπλήρωσε πως «αποφασίσαμε να επιστρέψουμε, όταν συνειδητοποιήσαμε πως δεν θα έπρεπε να είχαμε πάει».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

 

«Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί σας για να ελέγξουμε την πανδημία του κορωνοϊού και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή το συντομότερο δυνατό» ανέφερε, επίσης, ο Ολλανδός μονάρχης, τονίζοντας, μετανιωμένος, πως δεν είναι αλάθητοι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

 

Η κίνηση αυτή του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας είναι πρωτοφανής, καθώς δεν είναι καθόλου συνηθισμένο βασιλείς να απολογούνται στον λαό τους για τις επιλογές τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

 

Ωστόσο, η απόφασή τους να μεταβούν στην Ελλάδα την περασμένη Παρασκευή, με ιδιωτικό αεροσκάφος, προκειμένου να περάσουν λίγες μέρες στη βίλα που διατηρούν κοντά στο Κρανίδι της Πελοποννήσου, προκάλεσε σκάνδαλο στη χώρα τους. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

 

Η Ολλανδία βρίσκεται και πάλι σε μερικό lockdown, καθώς έχει καθημερινά χιλιάδες κρούσματα κορωνοϊού και η είδηση πως το βασιλικό ζεύγος της χώρας πήγε διακοπές εν μέσω όλης αυτής της κατάστασης προκάλεσε σάλο και πολλά αρνητικά σχόλια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ