Περήφανη μαμά η Τζένη Μπαλατσινού - Η κόρη της Αλεξάνδρα έκανε το πρώτο επαγγελματικό της βήμα (Φωτό)

Η ανάρτησή της στo Instagram...

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία σε δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) στις

Η περήφανη μαμά Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram την επαγγελματική επιτυχία της μικρής της κόρης, Αλεξάνδρας Κωστοπούλου, και να πει δημόσια πόσο περήφανη αισθάνεται για εκείνη.

Η 21χρονη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού που τα τελευταία χρόνια ζει λόγω των σπουδών της στην Αμερική έχει ανοίξει πλέον τα φτερά της και κάνει ήδη τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, που σπουδάζει στην Αμερική έγινε ambassador μιας εφαρμογής που δημιουργήθηκε στο κολέγιο που σπουδάζει.

Τη συγκεκριμένη εφαρμογή θα μπορούν να κατεβάσουν όλοι οι σπουδαστές στα κινητά τους και μέσω αυτής να παρακολουθούν όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει το κολέγιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proud of my girl! @akostopoulou @grlageorgetown ?????? @irl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) στις

«Περήφανη για το κορίτσι μου!», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη κύηση στο τέταρτο παιδί της με τον Βασίλη Κικίλια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ