Η Kris Jenner αποκαλύπτει τον λόγο που σταμάτησε το ριάλιτι “Keeping up with the Kardashians” που έκανε όλη την οικογένεια εκατομμυριούχους (Φωτό)

Έδωσε τη δική της εκδοχή η momager των Kardashians και των Jenners

Σαν βόμβα ήρθε η ανακοίνωσης της Kris Jenner πριν περίπου ένα μηνά, της αποκαλούμενης momager των Kardashians και των Jenners, στην οποία οφείλεται ένα από τα εμπορικότερα ριάλιτι της αμερικανικής τηλεόρασης, ότι αυτό ολοκληρώνει τον κύκλο του.

 

 

«Με βαριά καρδιά πήραμε την απόφαση ως οικογένεια να αποχαιρετίσουμε το Keeping up with the Kardashians. Mετά από 14 χρόνια και 20 σεζόν, εκατοντάδες επεισόδια και άλλες παραγωγές, είμαστε κάτι παραπάνω από ευγνώμονες σε όλους εσάς που μας παρακολουθήσατε όλα αυτά τα χρόνια, στα καλά και στα άσχημα, στην ευτυχία, τα δάκρυα, τις σχέσεις και τα παιδιά», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων σε post της.

 

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ειδικό τεύχος του WWD’s Beauty Inc έδωσε τη δική της εκδοχή για το τέλος του reality. «Όταν πρωτοξεκινήσαμε, δεν υπήρχε Instagram ή Snapchat ή άλλες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων.

 

 

Ο κόσμος έχει αλλάξει. Τώρα υπάρχουν ένα σωρό (μιντιακές επιλογές)… Ο θεατής δεν χρειάζεται να περιμένει 3 ή 4 μήνες για να δει ένα επεισόδιο. Μπορούμε να του δώσουμε όλες τις πληροφορίες που θα ήθελε ποτέ κανείς σε πραγματικό χρόνο πια.

 

 

Τα social media είναι ο πιο γρήγορος και πιο ελεγχόμενος τρόπος για να “βγάλεις” το μήνυμά σου προς τα έξω», εξήγησε βάζοντας τέλος στις εικασίες πολλών ανθρώπων τους θεάματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ